Συνελήφθη μεθυσμένος υπερμείνοντας Γερμανός μετά από κλοπή μοτοσικλέτας στο νησί Samui

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MGR διαδικτυακά

Νησί Samui, Surat Thani -

Συνελήφθη ένας μεθυσμένος 23χρονος Γερμανός που είχε υπερβεί τη διαμονή του, αφού έκλεψε μια μηχανή από κάτοικο της περιοχής στο νησί Σαμούι.

Η Samui Immigration είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα είχαν συλλάβει έναν 23χρονο Γερμανό ενώ βρισκόταν κοντά σε ένα ξενοδοχείο κοντά στην παραλία Chaweng. Διαπιστώθηκε ότι παρέμεινε για 34 ημέρες. Ο Γερμανός ήταν και αυτός μεθυσμένος.

Ο Γερμανός είχε κλέψει μεθυσμένος μια μηχανή από έναν κάτοικο της περιοχής και την άφησε κοντά στην παραλία Chaweng, δήλωσε η Samui Immigration. Ο ιδιοκτήτης μοτοσικλέτας ανέφερε την κλοπή και η αστυνομία ακολούθησε εύκολα το ίχνος μέσω CCTV, βρίσκοντας τον ύποπτο κοντά στην παραλία και ο νεαρός Γερμανός μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Bo Phut για να απελαθεί.

Η Samui Immigration είπε στο Phuket Express ότι ο Γερμανός είχε συλληφθεί στο παρελθόν για πρόκληση δημόσιας όχλησης. Κατά τη διάρκεια αυτού του προηγούμενου περιστατικού, είχε τουριστική βίζα και είχε ξοδέψει όλα του τα χρήματα και δεν είχε πού να μείνει και ως εκ τούτου δημιουργούσε προβλήματα σε άλλους κατοίκους της περιοχής.

Δεν ήταν σαφές γιατί ο ύποπτος αφέθηκε ελεύθερος μετά από αυτό το προηγούμενο περιστατικό, αν και κατά τη διάρκεια αυτής της κατάστασης δεν είχε παραμονή. Η Samui Immigration δεν έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του άνδρα, αλλά δήλωσε ότι θα μπει στη μαύρη λίστα και θα απελαθεί. Δεν ήταν επίσης σαφές εάν θα αντιμετώπιζε ποινικές διώξεις για την κλοπή της μοτοσικλέτας πριν από οποιαδήποτε διαδικασία απέλασης ή εάν η Ταϊλάνδη θα επέλεγε απλώς να τον απομακρύνει από τη χώρα.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.