Κορυφαίες ιστορίες Εθνικής Ταϊλάνδης από την περασμένη εβδομάδα: Διευκρίνιση σχετικά με τις εκτεταμένες ώρες λειτουργίας του χώρου ψυχαγωγίας για να επιτρέπονται οι πωλήσεις αλκοόλ και πολλά άλλα

Ακολουθεί μια ματιά στις κορυφαίες ιστορίες ΕΘΝΙΚΗΣ Ταϊλάνδης, που επιλέχθηκαν από την Εθνική μας ομάδα Pattaya News/TPN, από την τελευταία εβδομάδα, Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023, έως Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023.

Δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο επίπεδο σημασίας, αλλά παρατίθενται με τη σειρά ημερομηνίας δημοσίευσης.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες ιστορίες!
  1. Ο κ. Anutin Charnvirakul, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, διευκρίνισε στα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης σχετικά με την επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των περιοχών ψυχαγωγίας στις 4 το πρωί σε τέσσερις πιλοτικές επαρχίες.

Οι κατάλληλοι χώροι ψυχαγωγίας σε εγκεκριμένες, νόμιμες ζώνες ψυχαγωγίας θα επιτρέπεται να σερβίρουν αλκοολούχα ποτά μέχρι τις 4 το πρωί.

2. Οι αστυνομικοί του Lumpini συνέλαβαν έναν οδηγό tuk-tuk που φέρεται να χτύπησε Βρετανούς και Ινδούς τουρίστες με ατσάλινο κλειδί στο Pathumwan της Μπανγκόκ, στις 5 Νοεμβρίου.

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι οι τουρίστες επιχείρησαν να τον πληγώσουν και οι ενέργειές του ήταν σε αυτοάμυνα.

3. Ένας επιφανής δραπέτης κρατούμενος στο Nakhon Si Thammarat είναι ακόμα ζωντανός μετά από μια εκτεταμένη μάχη με την αστυνομία της Ταϊλάνδης σε μια οροσειρά στο Trang.

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης δεν βρήκε το σώμα της Sia Pang και πιστεύει ότι είναι ακόμα ζωντανός αλλά μπορεί να τραυματιστεί. Ένα τεράστιο ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

4. Ένα φορτηγό που φέρεται να μετέφερε εκτεταμένες ποσότητες πηλού βυθίστηκε κάτω από το δρόμο σε μια σήραγγα ηλεκτρικού και καλωδίου σήματος, στο Sukhumvit 64/1, Μπανγκόκ.

Ο κ. Chadchart Sittipunt, ο Κυβερνήτης της Μπανγκόκ δήλωσε ότι τα φορτηγά δεν πρέπει να μεταφέρουν πάνω από 25 τόνους. Ωστόσο, το φορτηγό μετέφερε 37 τόνους.

5. Οι ομάδες διάσωσης του Τσιάνγκ Μάι έλαβαν αναφορά ατυχήματος για ένα φορτηγό που έπεσε στην άκρη του δρόμου στον δρόμο Τσιάνγκ Μάι – Πάι, Μάε Ταένγκ, Τσιάνγκ Μάι. Υπήρξαν δύο θύματα αλλοδαπών τουριστών και αναφέρθηκαν δέκα τραυματίες.

Αναπαύσου εν ειρήνη στα θύματα.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.