Άνδρας συνελήφθη τρεις μήνες μετά την κλοπή ηλεκτρονικού tablet από τουρίστα σε παραλία στο Rawai

Rawai -

Ένας άνδρας συνελήφθη τρεις μήνες αφότου έκλεψε ένα ηλεκτρονικό tablet από έναν τουρίστα στην παραλία Nai Harn στο Rawai.

Η αστυνομία του Chalong είπε στο Phuket Express ότι πριν από τρεις μήνες τον Αύγουστο, ένας ύποπτος έκλεψε ένα ηλεκτρονικό tablet από έναν τουρίστα στην παραλία Nai Harn στο Rawai, Mueang Phuket, προτού φύγει με ταχύτητα με μια μοτοσικλέτα.

Τρεις μήνες αργότερα, στις 9 Νοεμβρίουth, η αστυνομία του Chalong συνέλαβε έναν ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Mitun στο δρόμο Ratch Uthit 200 Pi στην Patong. Η ηλικία και η εθνικότητά του δεν αναφέρθηκαν από την αστυνομία.

Του κατασχέθηκε το κλεμμένο tablet. Οδηγήθηκε πίσω στο αστυνομικό τμήμα Chalong για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες για κλοπή.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.