Αμερικανός άνδρας σε κώμα αφού τον τράβηξαν από το νερό στην παραλία Surin στο Πουκέτ

Thalang -

Ένας 72χρονος Αμερικανός βρισκόταν σε κώμα αφού τον ανέσυραν από το νερό ναυαγοσώστες στην παραλία Surin στο Cherng Talay σήμερα.

Η αστυνομία του Cherng Talay ενημερώθηκε για το περιστατικό από έναν άγνωστο χειριστή τζετ σκι στην παραλία Surin το απόγευμα της Παρασκευής (10 Νοεμβρίουth). Η αστυνομία και τα σωστικά συνεργεία έφτασαν στην παραλία για να εντοπίσουν τον 72χρονο Αμερικανό ξαπλωμένο στην παραλία. Ήταν αναίσθητος και υποβλήθηκε σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση πριν μεταφερθεί εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο.

Οι ναυαγοσώστες είπαν στην αστυνομία του Cherng Talay ότι βρήκαν τον άνδρα μπρούμυτα στη θάλασσα 150 μέτρα από την παραλία. Μέχρι την ώρα του Τύπου, η κατάσταση του άνδρα ήταν άγνωστη και το νοσοκομείο δεν είχε δώσει καμία δήλωση.

Το όνομα του άνδρα αποκρύφθηκε για την ιδιωτικότητά του και για να μπορέσει η αστυνομία να επικοινωνήσει με τους συγγενείς του για την κατάσταση. Δεν έγινε αμέσως σαφές εάν ο άνδρας ήταν τουρίστας ή πρώην.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.