Το αεροδρόμιο του Πουκέτ διευκρίνισε μετά από διαρροή νερού από την οροφή στον τερματικό σταθμό, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να γλιστρήσουν

Πουκέτ -

Το διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ διευκρίνισε μετά από διαρροή νερού από μια οροφή σε τερματικό σταθμό εσωτερικού προκάλεσε γλίστρημα επιβατών.

Φωτογραφίες και βίντεο με διαρροή νερού εντός του τερματικού σταθμού εσωτερικού με πισίνες νερού στο πάτωμα έγιναν viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης την Τρίτη (7 Νοεμβρίουth).

Την Τετάρτη (8 Νοεμβρίουth) το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ εξέδωσε ανακοίνωση για να διευκρινίσει το περιστατικό.

Δήλωσαν ότι το νερό βρισκόταν στη νεκρή ζώνη στον πρώτο όροφο του τερματικού σταθμού εσωτερικού. Εκείνη την περίοδο έπεσε δυνατή βροχή με ισχυρούς ανέμους έξω. Οι αποχετεύσεις νερού στην οροφή του αεροδρομίου δεν μπόρεσαν να απελευθερώσουν μεγάλη χωρητικότητα νερού της βροχής, με αποτέλεσμα να διαρρεύσει νερό πάνω από τις αποχετεύσεις και να ρέει στον τερματικό σταθμό.

Κάποιοι επιβάτες τραυματίστηκαν αφού γλίστρησαν στο πάτωμα. Το αεροδρόμιο τους παρείχε ιατρική βοήθεια και θα καταβάλει χρηματική αποζημίωση για τις ζημιές τους. Η υγρή περιοχή μπλοκαρίστηκε αργότερα ενώ το πάτωμα καθαρίστηκε.

Το αεροδρόμιο θα βελτιώσει ένα καλύτερο σύστημα αποχέτευσης νερού για να αποτρέψει τέτοιου είδους περιστατικά στο μέλλον. Ζήτησαν συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Παρόμοια άρθρα:

Το διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ έχει ξεκαθαρίσει σχετικά με τις υψηλές θερμοκρασίες στους τερματικούς σταθμούς μετά από παράπονα πολλών ανθρώπων.

Το σύστημα κλιματισμού στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ έχει επιδιορθωθεί.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.