Άνδρας συνελήφθη στο Πουκέτ για φερόμενη σεξουαλική επίθεση σε συνάδελφό του

Πουκέτ -

Ένας άνδρας συνελήφθη στο Πουκέτ αφού φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά στη συνάδελφό του στο Rayong.

Το Κεντρικό Γραφείο Ερευνών (CIB) είπε στο Phuket Express ότι αυτή την εβδομάδα συνέλαβαν έναν ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Atthanee σε ένα χώρο στάθμευσης σε ένα πολυκατάστημα στο Chalong, στο Mueang Phuket. Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε άλλο άτομο ηλικίας άνω των 15 ετών και για κράτηση ατόμου παρά τη θέλησή του.

Μια γυναίκα θύμα, 27 ετών, το όνομα της οποίας έχει αποκαλυφθεί για την ιδιωτικότητά της, εργαζόταν στον ίδιο χώρο με τον ύποπτο. Ο ύποπτος ζήτησε από το θύμα να βγει μαζί του για δείπνο και να πιει αλκοόλ μετά τη δουλειά. Στη συνέχεια, ο ύποπτος φέρεται να απείλησε και ανάγκασε το θύμα να πάει στο δωμάτιό του στο Rayong.

Στη συνέχεια, ο ύποπτος φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά στο θύμα αλλά το θύμα κατάφερε να δραπετεύσει από το δωμάτιό του. Στη συνέχεια το θύμα υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία.

Ο ύποπτος δεν έδωσε αμέσως δήλωση ή έκκληση και παρέμεινε υπό κράτηση από την αστυνομία μέχρι την ώρα του Τύπου.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.