Ιρανός τουρίστας τραυματίστηκε σοβαρά αφού διασώθηκε από πνιγμό στο Κράμπι

Κράμπι –

Ένας 71χρονος Ιρανός τουρίστας τραυματίστηκε σοβαρά αφού διασώθηκε από πνιγμό στην περιοχή Ao Luek.

Ο επικεφαλής του Εθνικού Πάρκου Than Bok Khorani κ. Siriwat Suebsai είπε στο Phuket Express ότι τη Δευτέρα (6 Νοεμβρίουth) ειδοποιήθηκαν ότι ένας τουρίστας ήταν αναίσθητος στο νησί Pak Kah, το οποίο απέχει περίπου τρία χιλιόμετρα από τα νησιά Χονγκ.

Έφτασαν στο νησί για να βρουν τον άγνωστο 71χρονο άνδρα Ιρανό τουρίστα. Του χορηγήθηκε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση ενώ μεταφέρθηκε πίσω στη στεριά και κατευθυνόταν σε νοσοκομείο στο Mueang Krabi. Ο τουρίστας έχει υπέρταση ως προσωπικό πρόβλημα υγείας, πρόσθεσε η Siriwat.

Ο τουρίστας έμεινε σε ξενοδοχείο στο Άο Νανγκ. Επισκέφτηκε κοντινά νησιά με την οικογένειά του με ξεναγό. Είχε πάει για μπάνιο και λιποθύμησε στη θάλασσα. Η οικογένειά του και άλλοι τουρίστες τον είδαν σε μπελάδες πριν καλέσουν σε βοήθεια.

Μέχρι την ώρα του Τύπου, ο τουρίστας παρέμενε σε σοβαρή κατάσταση σε τοπικό νοσοκομείο.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.