Ισχυρές βροχοπτώσεις προβλέπονται στην Άνω και Νότια Ταϊλάνδη αυτή την εβδομάδα

Εθνική -

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ταϊλάνδης εξέδωσε προειδοποίηση για τις ανώτερες και νότιες περιοχές της χώρας, προβλέποντας νέο γύρο ισχυρών βροχοπτώσεων και πτώση της θερμοκρασίας αυτή την εβδομάδα.

Στο πάνω μέρος της Ταϊλάνδης, ψυχρές αέριες μάζες από την Κίνα αναμένεται να καλύψουν την περιοχή από τις 4 έως τις 10 Νοεμβρίου 2023, οδηγώντας σε καταιγίδες που ακολουθούνται από μικρή πτώση της θερμοκρασίας και ομίχλη τα πρωινά. Συνιστάται στο κοινό να είναι προσεκτικό όταν ταξιδεύει σε περιοχές με ομίχλη.

Εν τω μεταξύ, στη νότια περιοχή αναμένεται να σημειωθεί αύξηση των βροχοπτώσεων, με ισχυρές βροχές σε ορισμένες περιοχές. Αυτές οι έντονες βροχοπτώσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ξαφνικές πλημμύρες και ξαφνικές πλημμύρες, ειδικά σε λοφώδεις περιοχές, κοντά σε πλωτές οδούς και περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.

Κύματα ύψους 1-2 μέτρων αναμένονται και στον Κόλπο της Ταϊλάνδης και στη Θάλασσα Ανταμάν. Προτρέπονται οι κάτοικοι να λαμβάνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις και να είναι προσεκτικοί όταν ταξιδεύουν.

Στην Μπανγκόκ και τις γύρω περιοχές, από τις 4 έως τις 6 Νοεμβρίου, θα υπάρχει λίγη πρωινή ομίχλη με καταιγίδες που θα καλύπτουν το 10-30% της περιοχής. Οι καταιγίδες θα καλύπτουν τότε περίπου το 20-40% της μητροπολιτικής περιοχής από τις 7 έως τις 10 Νοεμβρίου.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.