Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης λέει ότι οι όμηροι που κρατά η Χαμάς είναι ασφαλείς, γίνονται προσπάθειες για την απελευθέρωσή τους

Εθνική -

Ο πρωθυπουργός Srettha Thavisin διαβεβαίωσε τη Δευτέρα το κοινό ότι και οι 23 Ταϊλανδοί που κρατούνται αιχμάλωτοι από τους μαχητές της Χαμάς είναι ακόμα ασφαλείς. Γίνονται διαπραγματευτικές προσπάθειες για την απελευθέρωσή τους, είπε.

Ο Πρωθυπουργός Srettha είπε στις 6 Νοεμβρίου ότι διαβεβαιώθηκε από τον στρατηγό Songwit Noonpakdee, αρχηγό των Βασιλικών Ενόπλων Δυνάμεων της Ταϊλάνδης, το βράδυ της Κυριακής ότι και οι 23 Ταϊλανδοί όμηροι παρέμειναν ασφαλείς.

Ο στρατηγός είχε δει τις εικόνες των ομήρων και επιβεβαίωσε στη Srettha ότι ήταν ζωντανοί. Ο στρατηγός Songwit ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ότι βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τη Χαμάς μέσω της Μαλαισίας για την απελευθέρωση των Ταϊλανδών αιχμαλώτων. Ήλπιζε επίσης σε μια κατάπαυση του πυρός μιας ή δύο ημερών για να δημιουργηθεί ένα παράθυρο για τους ομήρους να συνοδευτούν με ασφάλεια από τη Λωρίδα της Γάζας.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/