Το περιστατικό του δοχείου που αφήνεται στη σόμπα γίνεται στενή κλήση για τους πυροσβέστες του Chalong

Chalong/Σύντομο ειδήσεων:

Ένας ντόπιος κάτοικος άφησε πρόσφατα μια κατσαρόλα σε μια σόμπα που προκάλεσε καπνό από ένα σπίτι ανησυχώντας τους κατοίκους στο Chalong.

Οι πυροσβέστες του δήμου Chalong ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό στα τέλη της περασμένης εβδομάδας σε ένα σπίτι στην οδό Luang Por Klueam στο Chalong.

Οι πυροσβέστες έφτασαν στο πίσω μέρος του σπιτιού για να διαπιστώσουν ότι βγαίνει καπνός. Η πίσω πόρτα ξεκλείδωσε και οι πυροσβέστες μπόρεσαν να μπουν στην κουζίνα.

Το φαγητό σε μια κατσαρόλα μαγείρευε στη σόμπα αλλά κάηκε ολοσχερώς. Οι πυροσβέστες έσβησαν την εστία και η κατσαρόλα κάηκε αλλά η κουζίνα δεν υπέστη ζημιές.

Δεν ήταν σαφές πού βρίσκονταν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού τη στιγμή της κλεισίματος, σημειώνει το TPN media. Οι πυροσβέστες εκμεταλλεύτηκαν αυτό το σχετικά ασήμαντο περιστατικό ως ευκαιρία για να υπενθυμίσουν στο κοινό πόσο γρήγορα μια κατάσταση μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχο και προειδοποίησαν τους κατοίκους ότι εάν δεν είχαν ανταποκριθεί γρήγορα, θα μπορούσε να είχε γίνει πολύ χειρότερη φωτιά. Ως αποτέλεσμα, κατά το μαγείρεμα, οι κάτοικοι πρέπει πάντα να λαμβάνουν τις κατάλληλες προφυλάξεις και να παραμένουν παρόντες κοντά στην κουζίνα.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.