Θανατηφόρα σύγκρουση στο Πουκέτ: Δύο νεαροί αλλοδαποί νεκροί, ένας τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση αυτοκινήτου με μοτοσικλέτα

Πουκέτ-

Στη 1:00 π.μ., στις 5 Νοεμβρίου 2023, οι αστυνομικοί του Chalong έλαβαν αναφορά ατυχήματος μπροστά από το Friendship Beach Resort, Mueang, Phuket.

Στον τόπο του ατυχήματος, σύμφωνα με την έκθεση διάσωσης του Rawai, βρέθηκαν ένα σεντάν και μία μοτοσικλέτα βαριές ζημιές.


Η κα Irina Pustovalova, 41χρονη Ρωσίδα οδηγός αυτοκινήτου, τραυματίστηκε ελαφρά και έλαβε θεραπεία για το τραύμα στον τόπο του ατυχήματος πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Vachira Phuket.

Σε κοντινή απόσταση, ο κ. Nickolas Joseph Ayuob, ένας 21χρονος Αμερικανός μοτοσικλετιστής και η κα Schintgen Cey-Lan, 19χρονη επιβάτης από το Λουξεμβούργο, βρέθηκαν τραγικά νεκροί.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας του Πουκέτ, το τοπικό CCTV κατέγραψε τη στιγμή του ατυχήματος (Δείτε παρακάτω) και ανακάλυψε ότι το σεντάν της Irina φαινόταν να έπεσε στη μοτοσικλέτα των θυμάτων με μεγάλη ταχύτητα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τους δύο θανάτους.

Αρχικά, οι αστυνομικοί του Chalong συγκέντρωσαν τα αποδεικτικά στοιχεία τους και έκαναν τεστ αλκοολούχων ποτών στην Ιρίνα, περίμεναν επί του παρόντος τα αποτελέσματα και πιθανότατα θα απήγγειλαν κατηγορίες για αλόγιστη οδήγηση με αποτέλεσμα τον θάνατο άλλων στη συνέχεια. Ωστόσο, προειδοποίησαν ότι θα πρέπει να επανεξετάσουν την υπόθεση προτού απαγγελθούν κατηγορίες.

Η Ιρίνα δεν έδωσε αμέσως δήλωση στον Τύπο ή την αστυνομία και παρέμεινε στο νοσοκομείο για τα τραύματά της μέχρι την ώρα του Τύπου.

Ακολουθεί πλάνα από κάμερες κλειστού κυκλώματος από το ατύχημα που παραχώρησε η αρμόδια αστυνομία. Το υλικό, αν και δεν είναι γραφικό, μπορεί να ενοχλήσει τους ευαίσθητους θεατές. Συνιστάται η διακριτικότητα του θεατή.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.