Ο Πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης λέει ότι το Πουκέτ θα λάβει όντως νόμιμο χρόνο κλεισίματος του μπαρ

Εθνική -

Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης θα επιτρέψει αρχικά σε μπαρ και νυχτερινά κέντρα σε τέσσερις επαρχίες, συμπεριλαμβανομένων των Chonburi, Phuket, Chiang Mai και Bangkok, να λειτουργούν μέχρι τις 4 π.μ., όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Srettha Thavisin την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου.

Η αποκάλυψη ήρθε μετά τη συνάντηση του πρωθυπουργού Σρέθα με τον Υπουργό Εσωτερικών Anutin Charnvirakul, μαζί με τους κυβερνήτες των τεσσάρων προαναφερθεισών επαρχιών χθες για να συζητήσουν την επέκταση των νυχτερινών ωρών υπηρεσίας στις 4 π.μ.

Σύμφωνα με τον Srettha, η συνάντηση κατέληξε σε ομόφωνη απόφαση για παράταση του ωραρίου λειτουργίας σε τέσσερις πιλοτικές επαρχίες, συγκεκριμένα την Μπανγκόκ, το Τσονμπούρι, το Πουκέτ και το Τσιάνγκ Μάι, που είπε ο Σρέτα είναι σημαντικοί τουριστικοί προορισμοί.

Αυτή η παράταση θα επιτρέψει τις νυχτερινές υπηρεσίες να λειτουργούν έως τις 4:00 π.μ., ξεκινώντας από τις 15 Δεκεμβρίου 2023, ως οικονομικό κίνητρο. Ωστόσο, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι αρχικά θα εισαχθεί ως «προσωρινό μέτρο» για την αξιολόγηση των θετικών και των αρνητικών του. Θα διεξαχθεί ενδελεχής μελέτη αργότερα για μελλοντικές εκτιμήσεις, πρόσθεσε.

Απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με το εάν η επέκταση θα καλύψει ολόκληρη την επαρχία ή συγκεκριμένες περιοχές, ο Srettha διευκρίνισε ότι θα στοχεύσει συγκεκριμένα ορισμένες περιοχές, όπως οι νόμιμες ζώνες ψυχαγωγίας. Ανέφερε ότι το Υπουργείο Εσωτερικών θα ανακοινώσει σύντομα τις καθορισμένες ζώνες που θα επωφεληθούν από αυτή την επέκταση έως τις 15 Δεκεμβρίου.

Ο Srettha συνέχισε λέγοντας ότι η παράταση δεν στόχευε συγκεκριμένα στην προώθηση της κατανάλωσης αλκοόλ, αλλά είχε σκοπό να ενθαρρύνει τους ξένους τουρίστες, που συνήθως δεν τρώνε έξω μέχρι τις 9 ή 10 μ.μ., να ξοδεύουν περισσότερο φαγητό έξω.

Υποβαθμίζοντας τις ανησυχίες σχετικά με την αύξηση των ατυχημάτων, την κατάχρηση ναρκωτικών ή κοινωνικά ζητήματα, ο Srettha διαβεβαίωσε ότι η Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει αυτές τις προκλήσεις. Θα εφαρμοστούν μέτρα όπως αυξημένες εγκαταστάσεις CCTV και επιθεωρήσεις χώρων.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/