Οι οδηγοί ταξί Patong διαμαρτύρονται για το έργο δημόσιας συγκοινωνίας 40 μπατ

Πατόνγκ –

Οι οδηγοί ταξί στην Πατόνγκ κατέθεσαν επιστολή στον δήμαρχο της Πατόνγκ αφού έμαθαν για σχέδια να επιτρέψουν ένα έργο υπηρεσιών δημόσιας συγκοινωνίας με πάγιο τέλος 40 μπατ γύρω από την Πατόνγκ.

Εκατοντάδες Tuk Tuk, μοτοσικλέτες και οδηγοί ταξί στην Patong συγκεντρώθηκαν σε ισχύ στον δήμο Patong. Κατέθεσαν επιστολή στον Δήμαρχο της Πατόνγκ εκφράζοντας ότι οι ντόπιοι οδηγοί ταξί δεν συμφωνούν με το έργο που εξετάζει ο δήμος.

Οι οδηγοί ταξί δηλώνουν ότι ο δήμος δεν έχει κάνει καμία δημόσια ακρόαση για το έργο ούτε διεξήγαγε ψηφοφορία με όσους θα επηρεαστούν οι θέσεις εργασίας. Η Πατόνγκ έχει ήδη ένα λεωφορείο μπατ από την παραλία Πατόνγκ προς την Πόλη της Πατόνγκ με χρέωση περίπου 30 μπατ, πρόσθεσαν οι οδηγοί. Ωστόσο, η συνολική χρέωση μπορεί να εξαρτάται από τη συνολική απόσταση. Οι οδηγοί πιστεύουν ότι ένα άλλο σύστημα δημόσιας συγκοινωνίας θα είναι υπερβολικό και δεν είναι απαραίτητο για τον αριθμό των τουριστών στην Πατόνγκ.

Οι οδηγοί ισχυρίστηκαν επίσης ότι δεν υπήρχε αρκετός χώρος για πάρκινγκ και παραλαβές για το προτεινόμενο έργο. Ισχυρίστηκαν επίσης ότι δεν αφορούσε χρήματα ή κόστος, αλλά ότι το έργο δεν ήταν πρακτικό.

Ο δήμαρχος της Patong Chalermsak Maneesri είπε στους διαδηλωτές ότι θα συζητήσουν το θέμα με το Γραφείο Χερσαίων Μεταφορών του Πουκέτ για να βρουν την καλύτερη λύση για όλους.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.