Δρόμοι στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ για να κλείσετε για το New Sunday Walking Street

Πουκέτ -

Ορισμένοι δρόμοι στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ θα είναι προσωρινά κλειστοί κάθε Κυριακή για έναν νέο πεζόδρομο.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Το Chartered Walking Street θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ.

Τώρα, η ενημέρωση μας:

Ο δήμος της πόλης του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι η νέα Chartered Walking Street θα είναι κάθε Κυριακή και ξεκινά την Κυριακή 5 Νοεμβρίουth, 2023 από τις 4:00 έως τις 10:00 στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ.

Η οδός Phang Nga (από τη διασταύρωση της οδού Yaowarad με την οδό Phang Nga μέχρι την Chartered Interaction, το Soi Pradit και το Soi Takua Pa) στην υποπεριφέρεια Talad Yai θα είναι προσωρινά κλειστή για την κυκλοφορία από τις 1:00 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα κάθε Κυριακή.

Θα διατίθενται δωρεάν χώροι στάθμευσης στο Dang Plaza, στο Soi Pradit (μόνο για μοτοσικλέτες), στο Soi κοντά στην Τράπεζα της Μπανγκόκ και στο χώρο στάθμευσης στη Δημόσια Αγορά 1 (Ban San Market στην οδό Ranong.)

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.