Ημερολόγιο εκδηλώσεων της Ταϊλάνδης για τον Νοέμβριο του 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ζήστε ένα από τα πιο όμορφα και θεαματικά παραδοσιακά φεστιβάλ της Ταϊλάνδης Loi Krathong στα τέλη Νοεμβρίου, καθώς και πολλές άλλες εκπληκτικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ.

Ο Νοέμβριος είναι ένας από τους μαγικούς και πολυαναμενόμενους μήνες στο ημερολόγιο εκδηλώσεων της Ταϊλάνδης με τους ετήσιους εορτασμούς Loi Krathong, Phimai και Boat Race Festival, Pattaya Music and International Fireworks Festival και Laguna Phuket Triathlon.

Φεστιβάλ Loi Krathong 2023

Ένα από τα πιο δημοφιλή και πιο εντυπωσιακά ετήσια φεστιβάλ της Ταϊλάνδης, το Loi Krathong γιορτάζεται κατά την πανσέληνο του 12ου μήνα του σεληνιακού ημερολογίου της Ταϊλάνδης. Φέτος το φεστιβάλ είναι τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου.

Γνωστό και ως «Φεστιβάλ των Φώτων» και το φεστιβάλ των πλωτών φαναριών, το Loi Krathong βλέπει τους ανθρώπους να μαζεύονται παντού το βράδυ σε λίμνες, ποτάμια, κανάλια και παραλίες για να συμμετάσχουν στους εορτασμούς και να αποδώσουν σεβασμό στη θεά του νερού. Εδώ είναι μερικές από τις αξιοσημείωτες γιορτές Loi Krathong που πραγματοποιούνται φέτος:

Khom Saen Duang Mueang Lamphun
1-27 Νοεμβρίου – Khom (φανάρια) και κήπος με λουλούδια
18 Νοεμβρίου – Δραστηριότητα Loi Krathong & εγκαίνια ανθόκηπου
25 Νοεμβρίου – Πομπή Lanna και International Khom (φανάρια).
Wat Phra That Haripunchai
Lamphun

Loi Krathong και Φεστιβάλ κεριών
18-27 Νοέμβριος
Ιστορικό πάρκο Sukhothai
Σουκοτάι
*Το Sukhothai Light & Sound ξεκινά κάθε βράδυ στις 19.00:27, με επιπλέον ώρα προβολής στις 20.30 Νοεμβρίου στις XNUMX:XNUMX. Εισιτήρια διαθέσιμα στο www.thaiticketmajor.com.

Loi Krathong Sawan
23-27 Νοέμβριος
Wat Phra That Doi Kongmu
Μάε Χονγκ Σον

Phrae Loi Krathong και Φεστιβάλ κεριών
25-27 Νοεμβρίου – Wat Chom Sawan
27 Νοεμβρίου - Kad Sam Wai
Phrae

Si Than Festival “Bun Somma Nak”
25-27 Νοέμβριος
Λίμνη Si Than, Πανεπιστήμιο Khon Kaen
Κον Καέν

Φεστιβάλ Yi Peng
26-28 Νοέμβριος
Γύρω από τις δημοτικές περιοχές του Τσιάνγκ Μάι
Τσιάνγκ Μάι

Somma Nam Khuen Peng Seng Prathip Mueang Roi Et
26-27 Νοέμβριος
Πάρκο Somdet Phra Srinagarindra (Bueng Planchai)
Roi Et

Loi Phra Prathip Royal Krathong Festival
27 Νοέμβριο
Λίμνη Νονγκ Χαν
Sakon Nakhon

Φεστιβάλ Pattaya Loi Krathong
27 Νοέμβριο
Κεντρική παραλία Πατάγια
Κον μπουρί

Φεστιβάλ Samui Loi Krathong
27 Νοέμβριο
Wat Khongkharam και λίμνη Chaweng, Ko Samui
Σουράτ Θανί

Φεστιβάλ Μπανγκόκ Loi Krathong
24 Νοεμβρίου – 3 Δεκεμβρίου – Αγορά λουλουδιών Yodpiman και Khlong Phadung Krung Kasem
27 Νοεμβρίου - Γέφυρα Rama VIII και Wat Arun

Φεστιβάλ Krabi Loi Krathong
27 Νοέμβριο
Πάρκο Ao Nang και Thara
Krabi

Loi Krathong Kab Kluai Mueang Mae Klong
28 Νοέμβριο
Wat Phummarin Kudi Thong και King Rama II Memorial Park
Samut Songkhram

Φεστιβάλ Ayutthaya Loi Krathong
26-27 Νοεμβρίου – Watsamruan
27 Νοεμβρίου - Δεξαμενή Phu Khao Thong
Αγιουτχάγια

Άλλες εκδηλώσεις και Φεστιβάλ

Γιορτή Μυκηλίου
3-4 Νοέμβριος
Τσιάνγκ Ντάο, Τσιάνγκ Μάι

Ζήστε τη μαγεία του Mycelium Festival 2023, όπου μια ποικιλόμορφη σύνθεση Ταϊλανδών και διεθνών καλλιτεχνών θα σας μεταφέρει σε ένα μαγευτικό ταξίδι σε έναν κόσμο θαυμάτων. *Τα εισιτήρια είναι περιορισμένα.

Φεστιβάλ Lark Phra Across the Sea
6 Νοέμβριο
Pakpron Pier, Hat Samran, Trang

Το μοναδικό γεγονός του είδους του στην Ταϊλάνδη, όπου οι ψαράδες και οι χωρικοί του Ban Pakpron μεταφέρουν τις σεβαστές εικόνες του Βούδα του Trang σε όμορφα διακοσμημένα άρματα και μεταφέρονται σε μια πομπή κατά μήκος της θάλασσας από την προβλήτα Pakpron μέχρι το Ko Libong.

Φεστιβάλ Phimai και αγώνας σκαφών
8-12 Νοέμβριος
Ιστορικό πάρκο Phimai, ποταμός Chakkarat, περιοχή Phimai, Nakhon Ratchasima

Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν καθημερινά σόου με φως και ήχο, αγώνες σκαφών και ένα αντίγραφο της αρχαίας αγοράς που πωλούσε τοπικές λιχουδιές, έκθεση τέχνης και χειροτεχνίας και αγροτικά προϊόντα.

Φεστιβάλ Τζαζ της Πατάγια
10-11 Νοέμβριος
Pattaya, Chon Buri

Διεθνές Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων Pattaya
24-25 Νοέμβριος
Παραλία Pattaya, Chon Buri

Δείπνο μαϊμού Lop Buri
26 Νοέμβριο
Phra Prang Sam Yot, Lop Buri

Κάθε χρόνο, την τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου, η πόλη Lop Buri φιλοξενεί το ετήσιο συμπόσιο μαϊμού για εκατοντάδες μακάκους που ζουν γύρω από το Phra Prang Sam Yot και το ιερό των περιοχών Sarn Phra Karn. Υπάρχουν τέσσερα ξεχωριστά συμπόσια που πραγματοποιούνται στις 10.00:12.00, 14.00:16.00, XNUMX:XNUMX και XNUMX:XNUMX.

Τρίαθλο Laguna Phuket
19 Νοέμβριο
Λαγκούνα Πουκέτ

Σε όλη τη διάσημη πίστα αγώνων προορισμού Laguna Phuket, οι αθλητές απολαμβάνουν τη μοναδική κολύμβηση στη θάλασσα Andaman και στη λιμνοθάλασσα γλυκού νερού. Η απαιτητική διαδρομή ποδηλασίας περιλαμβάνει γραφικές βόλτες στην ύπαιθρο του Πουκέτ και τα τοπικά χωριά, με την κορύφωση να έρχεται πάνω από τους επιβλητικούς λόφους Naithon. Η διαδρομή τρέχει σε ολόκληρο τον προορισμό Laguna Phuket, με τον τερματισμό της κορύφωσης πίσω στο Laguna Grove.

Οι εγγραφές είναι ανοιχτές έως τις 13 Νοεμβρίου ηλεκτρονικά στο www.lagunaphukettri.com και 19 Νοεμβρίου επί τόπου. Ο χαρακτηρισμός του αγώνα περιλαμβάνει το πλήρες Τρίαθλο Ατομικό και Ομαδικό, Τρίαθλο Σπριντ και Δίαθλο.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.