Δήλωση του Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με τα δεινά των υπηκόων της Ταϊλάνδης που σκοτώθηκαν, τραυματίστηκαν και απήχθησαν απάνθρωπα ως αποτέλεσμα των συγκρούσεων στο Ισραήλ και τη Γάζα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

ΜΠΑΝΓΚΟΚ (ΝΝΤ) – Σε πρόσφατη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, εμφανίστηκε ένα βίντεο κλιπ με ένα θύμα, που ισχυρίζεται ότι είναι Ταϊλανδός, που σκοτώθηκε απάνθρωπα. Μια τέτοια φρικτή βαρβαρότητα έχει προκαλέσει ένα αίσθημα οργής όχι μόνο στους Ταϊλανδούς αλλά αναμφίβολα στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Το Υπουργείο αποδοκιμάζει την προβολή τέτοιων πλάνα, τα οποία δεν παρέχουν τον κατάλληλο σεβασμό και τη δέουσα εκτίμηση για τον αποθανόντα και την οικογένειά του.

Το Υπουργείο καταδικάζει τη δολοφονία αθώων πολιτών, ανεξαρτήτως εθνικότητας, από οποιαδήποτε ομάδα και για οποιονδήποτε λόγο.

Το Υπουργείο εκφράζει τη βαθιά του λύπη που η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα 32 υπήκοοι της Ταϊλάνδης να χάσουν τη ζωή τους, 19 τραυματίστηκαν και 19 απήχθησαν (στις 28 Οκτωβρίου 2023) και επαναλαμβάνει την έκκλησή του για άμεση απελευθέρωση όλων των ομήρων και όλων των υπηκόων που κρατούνται.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.