Οι δέκα πιο δημοφιλείς τοποθεσίες για διεθνή γυρίσματα στο Phang-nga

Khao Tapu του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Phang-Nga Bay, Phang-Nga

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Το Τμήμα Τουρισμού της Ταϊλάνδης, αποκαλύπτοντας τα αρχεία του στις 11 Οκτωβρίου 2023, διαπίστωσε ότι οι δέκα πιο δημοφιλείς τοποθεσίες για διεθνή γυρίσματα στην Phang-nga, τη νότια επαρχία της Ταϊλάνδης στην ακτή Andaman, είναι οι εξής:

1. Panyee Island, ένα νησί που φημίζεται για το πλωτό ψαροχώρι πάνω στη θάλασσα.

2. Νησί Πανάκ, ιδανικό νησί για κανό, κολύμπι, εξερεύνηση σπηλαίων και παρατήρηση άγριας ζωής.

3. Το νησί Yao Yai, ένα ακόμα αυθεντικό κομμάτι της Ταϊλάνδης με λίγες τουριστικές εξελίξεις.

4. Νησί Yao Noi, με ωραίες αμμουδιές σε όλο σχεδόν το βασίλειο του νησιού.
5. Εθνικό Πάρκο Si Phang-nga, ένα δασωμένο κομμάτι γης που φιλοξενεί μια μεγάλη ποικιλία χλωρίδας και πανίδας.

6. Εθνικό Πάρκο Ao Phang-nga, παγκοσμίως γνωστό για τις παραλίες με λευκή άμμο και τα κρυστάλλινα νερά, καθώς και για υλικά στοιχεία της προϊστορικής ανθρώπινης δραστηριότητας.

7. Εθνικό Πάρκο Mu Ko Surin, ένα από τα πιο διάσημα σημεία προβολής καταδύσεων και θαλάσσιας ζωής, με τους κοραλλιογενείς κήπους και τις λευκές παραλίες του·8. Ψαροχώρι Ko Panyee, που καλύπτει το νησί Panyee, με έκταση περίπου 1 rai (1,600 τ.μ.) και 200 ​​σπίτια, όπου οι περισσότεροι κάτοικοι κερδίζουν τα προς το ζην ψαρεύοντας.

9. Εθνικό Πάρκο Mu Ko Similan, ένα πάρκο με πλούσια θαλάσσια ζωή, που αποτελείται από σκληρούς και μαλακούς κοραλλιογενείς υφάλους, κρυστάλλινα νερά και λευκές παραλίες, καθιστώντας τα νησιά Similan ένα από τα καλύτερα σημεία καταδύσεων στον κόσμο.

10. Θέα στο Samet Nangshe, που προσφέρει πανέμορφες πανοραμικές εικόνες του γύρω τοπίου του κόλπου Phang-nga με γαλαζοπράσινα νερά, και ασβεστολιθικές κορυφές που δεσπόζουν πάνω από καταπράσινα δάση μαγγρόβια.

Οι ξένοι παραγωγοί ταινιών συνέχισαν να επιλέγουν την Ταϊλάνδη ως ευνοημένη τοποθεσία γυρισμάτων λόγω της ελκυστικότητάς της όσον αφορά τα διαφορετικά γεωγραφικά χαρακτηριστικά, τις ιστορικές τοποθεσίες, τη φυσική ομορφιά και την τοπική κουλτούρα, καθώς και τα μέτρα κινήτρων (όπως έκπτωση σε μετρητά έως 20% ). Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο https://tfo.dot.go.th/.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης. 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.