Το Υπουργείο Εσωτερικών της Ταϊλάνδης Εγκρίνει επίσημα την ώρα κλεισίματος στις 4 π.μ., περιοχές που καλούνται να ζητήσουν ατομικά άδεια

Εθνική -

Το Υπουργείο Εσωτερικών της Ταϊλάνδης ενέκρινε την Τετάρτη την παράταση του χρόνου κλεισίματος των χώρων νυχτερινής διασκέδασης από τις 2 π.μ. στις 4 το πρωί.

Ο Traisulee Traisornkul, Γενικός Γραμματέας του υπουργείου, ανακοίνωσε στις 25 Οκτωβρίου ότι το Υπουργείο Εσωτερικών χορήγησε την άδεια να παρατείνει τις ώρες λειτουργίας της νυχτερινής ζωής της Ταϊλάνδης έως τις 4 π.μ. Η απόφαση αυτή έρχεται αφότου το υπουργικό συμβούλιο ενέκρινε την Τρίτη πρόταση που επιτρέπει στις επιχειρήσεις νυχτερινής διασκέδασης να λειτουργούν για δύο επιπλέον ώρες προκειμένου να τονωθεί η εγχώρια οικονομία.

Ο Τραϊσουλί πρόσθεσε ότι η πρωτοβουλία στοχεύει να τονώσει τον τουρισμό και τις δαπάνες κατά την υψηλή περίοδο. Όσον αφορά τις περιοχές στις οποίες θα εφαρμοστεί η επέκταση, ο Traisulee δήλωσε ότι όλες οι περιοχές με τουριστικό δυναμικό επιτρέπεται να ζητήσουν μεμονωμένα παράταση εάν πληρούν τους καθορισμένους όρους του Υπουργείου Εσωτερικών, οι οποίοι δεν έχουν ακόμη απελευθερωθεί.

Ανέφερε επίσης ότι το υπουργείο δεν ήθελε να επιλέξει το ίδιο τις περιοχές για να αποφύγει τους ισχυρισμούς για διακρίσεις.

«Εάν κάποια περιοχή ή επαρχία είναι έτοιμη και ικανή να συμμορφωθεί με τους όρους που θέτει το Υπουργείο Εσωτερικών, μπορεί να υποβάλει αίτημα μέσω του υπουργείου. Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός θα ανακοινώσει τις εγκεκριμένες περιοχές με βάση την ετοιμότητά τους», είπε η κ. Traisulee.

Οι ακριβείς συνθήκες, ωστόσο, δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Η παράταση θα υποβληθεί σε τελική αναθεώρηση στην επόμενη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Στη συνέχεια, ο Υπουργός Εσωτερικών θα προσυπογράψει την πρωτοβουλία πριν δημοσιευτεί στη Βασιλική Εφημερίδα.

Ωστόσο, ορισμένα μέλη του κοινοβουλίου της Ταϊλάνδης έχουν ζητήσει αυστηρότερους νόμους και περισσότερη μελέτη πριν γίνουν οποιεσδήποτε παρατάσεις.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.