Ιδιοκτήτης καταστήματος καραόκε συνελήφθη με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων με τη συμμετοχή ανηλίκων στο Nakhon Si Thammarat

Nakhon Si Thammarat-

Στις 24 Οκτωβρίου 2023, το Τμήμα Καταπολέμησης της Εμπορίας Προσώπων (ATPD) και οι σχετικές υπηρεσίες διεξήγαγαν έρευνα σε κατάστημα καραόκε στο Thung Song, Nakhon Si Thammarat, για εικαζόμενη εμπορία ανθρώπων.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον φερόμενο ως ιδιοκτήτη του καταστήματος, η οποία αναγνωρίστηκε δημοσίως μόνο ως η κα Yardpirun, 38 ετών, και απήγγειλαν κατηγορίες για Εμπορία Ανθρώπων με σκοπό την Εκμετάλλευση Χωρίς Συναίνεση, στην οποία εμπλέκονται άτομα άνω των δεκαπέντε αλλά κάτω των δεκαοκτώ ετών.


Τα τρία ανήλικα θύματα φέρεται να παρασύρθηκαν στην πορνεία και το ένα από αυτά είχε σχέση αίματος με τον φερόμενο ως ιδιοκτήτη καταστήματος.

Οι αστυνομικοί δήλωσαν στο κοινό ότι η Yardpirun δημοσίευσε προσλήψεις θέσεων εργασίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επισημαίνοντας μια ειδική υπηρεσία προς τους πελάτες. Στη συνέχεια, η ερευνητική ομάδα στάλθηκε για να μεταμφιεστεί σε πελάτη για ένα ποτό και ο ιδιοκτήτης πρόσφερε σε μια πόρνη ένα έτοιμο δωμάτιο και προφυλακτικό.

Κατά συνέπεια, μετά τη σύλληψη, η Yardpirun φέρεται να ομολόγησε τις αδικίες της στους αστυνομικούς και συνοδεύτηκε στους ανακριτές για περαιτέρω νομικές διαδικασίες.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.