Ταϊλανδός πολιτικός εγείρει ανησυχίες για τις επεκτάσεις της νυχτερινής ζωής

Εθνική -

Ο Thanakorn Wangboonkongchana, βουλευτής λίστας του Ruam Thai Sang Chart Party, συμβούλεψε την κυβέρνηση να εφαρμόσει αυστηρότερους νόμους προτού επιτρέψει στα μπαρ να παρατείνουν τις ώρες λειτουργίας τους μέχρι τις 4 π.μ.

Ο κ. Thanakorn, ο οποίος είναι επίσης μέλος του κυβερνητικού συνασπισμού, τόνισε την ανάγκη αυστηρής επιβολής των νόμων από αστυνομικούς και διοικητικούς υπαλλήλους για τη διασφάλιση της ασφάλειας των πελατών στους χώρους διασκέδασης. Αυτό έρχεται ως απάντηση στην πρόταση της κυβέρνησης να παρατείνει το ωράριο λειτουργίας των νυχτερινών χώρων από τις 2 π.μ. σε 4 π.μ., με στόχο την αναζωογόνηση της ταλαιπωρημένης οικονομίας της Ταϊλάνδης.

Αναφερόμενος στο πρόσφατη επιδρομή σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Pathum Thani που αποκάλυψε περισσότερους από 236 θαμώνες θετικούς στα ναρκωτικά, ο κ. Thanakorn δήλωσε ότι είναι σημαντικό να υπάρχουν αποτελεσματικά μέτρα για την αντιμετώπιση ζητημάτων όπως η κατάχρηση ναρκωτικών, η βία με όπλα και τα τροχαία ατυχήματα προτού παραχωρηθούν στις νυχτερινές επιχειρήσεις δύο επιπλέον ώρες λειτουργίας.

Πρότεινε επίσης να εξεταστεί η κατάλληλη χωροθέτηση των χώρων ψυχαγωγίας και να ληφθεί υπόψη η πιθανή αύξηση των ατυχημάτων που σχετίζονται με το αλκοόλ.

Ο κ. Thanakorn ανέφερε ότι πρέπει να υπάρξουν αυστηρότερες ποινές για όσους παραβιάζουν τους νόμους.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/