Κορυφαία νέα Pattaya από την περασμένη εβδομάδα: Pattaya Songtaew Drivers Brawl, Vegetarian Festival και άλλα

Χαιρετισμούς σε όλους τους αναγνώστες και τους υποστηρικτές μας!

Συγκεντρώσαμε εδώ τις κορυφαίες ΤΟΠΙΚΕΣ ιστορίες μας που συνέβησαν στις περιοχές μας, Πατάγια και Τσονμπούρι, την τελευταία εβδομάδα από τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023.

Οι ιστορίες επιλέγονται από τη συντακτική μας ομάδα και είναι όχιt σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη σειρά σπουδαιότητας αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης.

1. Τρανσέξουαλ από την Πατάγια αντιμετωπίζει αλλοδαπό για υποτιθέμενη λεκτική επίθεση

Το τρανς άτομο συνελήφθη μετά το ιογενές περιστατικό.

Τρανσέξουαλ Πατάγια αντιμετώπισε αλλοδαπό για υποτιθέμενη λεκτική επίθεση

2. Οι οδηγοί Pattaya Songtaew εμπλέκονται σε άγριο καυγά για επιβάτες

Η αστυνομία της Πατάγια έδωσε και τα δύο μέρη υπόσχεση ότι δεν θα καταφύγουν ξανά στη βία για χάρη της φιλικής προς την οικογένεια εικόνα της Πατάγια. Τους επιβλήθηκαν επίσης πρόστιμα και σύμφωνα με πληροφορίες επιβλήθηκαν κυρώσεις και στις άδειές τους.

Οι οδηγοί Pattaya Songtaew εμπλέκονται σε άγριο καυγά για επιβάτες

3. Οι τουριστικοί φορείς της Πατάγια φοβούνται την παράνομη εργασία, το Πουκέτ βλέπει αύξηση εσόδων στην επικείμενη επέκταση της ρωσικής βίζας

Οι τουριστικοί φορείς της Ταϊλάνδης έχουν ανάμεικτες αντιδράσεις σχετικά με την απαλλαγή από την υποχρέωση θεώρησης για τους Ρώσους τουρίστες που έχει προγραμματιστεί να εφαρμοστεί την 1η Νοεμβρίου 2023.

Οι τουριστικοί φορείς της Πατάγια φοβούνται την παράνομη εργασία, το Πουκέτ βλέπει αύξηση εσόδων στην επικείμενη επέκταση της ρωσικής βίζας

4. Φωτογραφική περιήγηση: Φεστιβάλ χορτοφαγικών στην Πατάγια

Ας βουτήξουμε στα ξεχωριστά μας στιγμιότυπα με τη νέα παρουσιάστρια Τίνα!

Φωτογραφική περιήγηση: Φεστιβάλ χορτοφαγίας στην Πατάγια

5. Pattaya International Bikini Beach Race 2023 για να ξεκινήσει αυτό το Σάββατο

Ετοιμάστε τα μπικίνι σας!

Pattaya International Bikini Beach Race 2023 για να ξεκινήσει αυτό το Σάββατο

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.