Η νοσοκομειακή παραμονή του Thaksin Shinawatra υπό εξέταση από το Τμήμα Σωφρονιστικών Υπηρεσιών

Εθνικός-

Στις 21 Οκτωβρίου 2023, σχετικά με την υπόθεση του κ. Thaksin Shinawatra, πρώην πρωθυπουργού της Ταϊλάνδης, ήταν υποδειγματικός τρόφιμος σύμφωνα με το Υπουργείο Δικαιοσύνης και επί του παρόντος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο της Αστυνομίας.

Ωστόσο, η περίοδος ανάρρωσης θα επέτρεπε σε κάποιον να μείνει έως και 60 ημέρες, η προθεσμία ήταν στις 22 Οκτωβρίου 2023.

Διαβάστε ένα πρόσφατο άρθρο για τα υποτιθέμενα ειδικά προνόμια του Ταξίν

Πολ. Ο στρατηγός Torsak Sukvimol, γενικός επίτροπος της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης, αποκάλυψε δημοσίως ότι το Ταϊλανδικό Τμήμα Σωφρονιστικών Σωμάτων θα έπρεπε να περιμένει τη διάγνωση γιατρού μετά την περίοδο ανάρρωσης των 60 ημερών.

Ωστόσο, η τελική απόφαση για την παράταση της περιόδου αποθεραπείας στο Αστυνομικό Γενικό Νοσοκομείο θα καθοριστεί και θα ανακοινωθεί σύντομα από το Τμήμα Σωφρονιστικών Υπηρεσιών.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφή
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.