Ο μουσουλμάνος πνευματικός ηγέτης της Ταϊλάνδης πεθαίνει λίγες μέρες μετά τον θάνατο του αδελφού του

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Μετά την ανακοίνωση του Γραφείου του Sheikhul Islam σχετικά με τον Α.Ε. κ. Aziz Phitakkumpon, τον 18ο Sheikhul Islam του Βασιλείου της Ταϊλάνδης, ο οποίος λάμβανε ιατρική περίθαλψη υπό βασιλική αιγίδα στο νοσοκομείο Chulalongkorn και επέστρεψε στο έλεος του Αλλάχ την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2023 , το Υπουργείο Εξωτερικών θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στη μουσουλμανική κοινότητα της Ταϊλάνδης για τη θλιβερή αυτή ευκαιρία του θανάτου του. Είθε η χάρη του Αλλάχ να είναι πάνω σας σε αυτή τη δύσκολη και ζοφερή στιγμή.

Το περασμένο Σάββατο, ένας 42χρονος επιτέθηκε στον αδερφό του, Loh Phitakkumpol, 71 ετών, με ένα μαχαίρι μήκους 50 εκατοστών, μαχαιρώνοντάς τον επανειλημμένα σε μια άκρη του δρόμου στην περιοχή Sing Nakhon της Songkhla.

Ο ύποπτος, ο Rohim Kongkalimeen, κάτοικος της περιοχής που αναφέρθηκε ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, συνελήφθη από την αστυνομία. Δυστυχώς, ο Loh πέθανε λόγω των τραυμάτων του στο νοσοκομείο Songkhla.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.