Μεθυσμένος άνδρας στο νησί της Καρύδας στο Πουκέτ συνελήφθη αφού απείλησε τους ντόπιους

Πουκέτ -

Ένας μεθυσμένος άνδρας συνελήφθη και μεταφέρθηκε για θεραπεία στο Coconut Island, αφού απείλησε την οικογένειά του και τους ντόπιους.

Ο διοικητικός διευθυντής του Coconut Island κ. Weerasak Kamkerd από το Γραφείο της Περιφέρειας του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ειδοποιήθηκαν από ντόπιους στο Coconut Island στο Koh Kaew ότι ένας μεθυσμένος άνδρας περπατούσε στο χωριό. Φέρεται να απείλησε την οικογένειά του και τους ντόπιους κοντά.

Εκείνοι και ένας δήμαρχος του χωριού αναζήτησαν τον άνδρα και τελικά τον βρήκαν. Συνέλαβαν τον κ. Jaran Ruengkit, 38 ετών, ο οποίος μεταφέρθηκε πίσω στην ηπειρωτική χώρα στο νοσοκομείο Vachira Phuket για θεραπεία ναρκωτικών.

Σχετικά άρθρα:

Ένας μεθυσμένος ένοπλος άνδρας συνελήφθη αφού κουβαλούσε ένα κοτόπουλο ενώ τριγυρνούσε όλη τη νύχτα στο νησί Coconut στο Πουκέτ, τρομάζοντας τους κατοίκους της περιοχής.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.