Αναβάτης μοτοσικλέτας που μπλοκάρει ασθενοφόρο στην Πατόνγκ έπεσε σε ατύχημα, άνδρας έσπασε και τα δύο πόδια

Πατόνγκ –

Ένας αναβάτης μοτοσικλέτας έχει σπάσει και τα δύο του πόδια μετά τη σύγκρουση μετά από ένα περιστατικό όπου φαινόταν να εμποδίζει επίτηδες ένα ασθενοφόρο να φτάσει στο νοσοκομείο.

Ο κ. Somphong Panaputae, υπάλληλος διάσωσης στο Kusoldharm, είπε στο Phuket Express «Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα οδηγούσα ένα ασθενοφόρο με έναν ασθενή που κατευθυνόταν προς ένα νοσοκομείο. Υπήρχε ένας μοτοσικλετιστής μπροστά από το ασθενοφόρο μου που επιβράδυνε το ταξίδι μας. Ο ασθενής βρισκόταν σε επείγουσα ιατρική κατάσταση και βιαζόμασταν με όλες τις σειρήνες και τα φώτα να χτυπούν».

«Ανακοινώσαμε μέσω του μικροφώνου του ασθενοφόρου να ζητήσουμε από τον αναβάτη να απομακρυνθεί. Αντί να απομακρυνθεί, οδήγησε τη μοτοσικλέτα με ζιγκ ζαγκ τρόπο, εμποδίζοντάς μας ουσιαστικά να τον περιφέρουμε». εξήγησε ο Somphong.

«Ωστόσο, τελικά φτάσαμε στο νοσοκομείο Patong. Στο δρόμο της επιστροφής στη βάση των επιχειρήσεών μας, ειδοποιηθήκαμε για ένα ατύχημα μεταξύ ενός αυτοκινήτου και μιας μηχανής». δήλωσε ο Somphong.

«Όταν φτάσαμε στο σημείο, ο αναβάτης που έσπασε και τα δύο πόδια ήταν ο ίδιος που είχε μπλοκάρει νωρίτερα το ασθενοφόρο μας». κατέληξε ο Somphong.

Η ταυτότητα του αναβάτη της μοτοσικλέτας δεν αποκαλύφθηκε από τις αρμόδιες αρχές του Πουκέτ και δεν ήταν σαφές εάν θα κατηγορηθεί για το προηγούμενο περιστατικό μπλοκαρίσματος του ασθενοφόρου ή αν η αστυνομία θα αποφάσιζε ότι ίσως η μοίρα ή το κάρμα είχε αποφασίσει να παρέμβει.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.