Το κινητό της τουρίστριας από το Καζακστάν επέστρεψε αφού το άφησε στη στέγη ενός ταξί στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Μια τουρίστρια από το Καζακστάν στο Πουκέτ έλαβε πίσω το κινητό της τηλέφωνο αφού το άφησε κατά λάθος στη στέγη ενός αυτοκινήτου ταξί.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι τη Δευτέρα (16 Οκτωβρίουth) ειδοποιήθηκαν από μια άγνωστη γυναίκα τουρίστα από το Καζακστάν που βρισκόταν στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ ότι είχε ξεχάσει το κινητό της τηλέφωνο σε ένα ταξί που την είχε μεταφέρει στο αεροδρόμιο.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ και το προσωπικό του αεροδρομίου έλεγξαν και επικοινώνησαν με τον οδηγό ταξί. Διαπίστωσαν ότι το ταξί ήταν ακόμα κοντά στο αεροδρόμιο. Ο ταξιτζής κλήθηκε και γύρισε πίσω στο αεροδρόμιο. Το κινητό βρέθηκε εκπληκτικά ακόμα στην οροφή του αυτοκινήτου ταξί. Η τουρίστρια χάρηκε και είπε ευχαριστώ σε όλους και μάλιστα κατάφερε να επιστρέψει στην πτήση της εγκαίρως.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι ήταν πολύ τυχερό που το κινητό τηλέφωνο δεν έπεσε κάτω μετά την απομάκρυνση του αυτοκινήτου ταξί.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.