Απαγορεύεται η έξοδος στη θάλασσα σε μικρά σκάφη στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Το Ναυτικό Γραφείο του Πουκέτ εξέδωσε προειδοποίηση ότι απαγορεύεται σε μικρά σκάφη μήκους μικρότερου των έξι μέτρων να βγαίνουν από λιμάνια στην ανοιχτή θάλασσα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ο επικεφαλής του ναυτικού γραφείου του Πουκέτ κ. Nachapong Pranit είπε στο Phuket Express ότι σύμφωνα με το Ταϊλανδικό Μετεωρολογικό Τμήμα (TMD), ισχυρές βροχοπτώσεις σημειώνονται αυτή τη στιγμή στη Θάλασσα Ανταμάν με ισχυρά κύματα ύψους έως δύο μέτρων στην ανοιχτή θάλασσα ή περισσότερα από δύο. μέτρα ύψος σε περιοχές με καταιγίδες από 16 Οκτωβρίου έως 19 Οκτωβρίου 2023.

Το Γραφείο Ναυτιλίας του Πουκέτ εξέδωσε προειδοποίηση την Κυριακή (15 Οκτωβρίου) για τους καπετάνιους σκαφών να είναι πιο προσεκτικοί όταν ταξιδεύουν στη θάλασσα. Σε μικρά σκάφη μήκους μικρότερου των έξι μέτρων ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να βγαίνουν από λιμάνια στην ανοιχτή θάλασσα αυτό το διάστημα.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.