Το Υπουργείο Τουρισμού της Ταϊλάνδης πραγματοποιεί μεγάλες επενδύσεις σε τουριστικά προγράμματα

Εθνική -

Το Υπουργείο Τουρισμού και Αθλητισμού της Ταϊλάνδης διαθέτει 600 εκατομμύρια μπατ Ταϊλάνδης (που ισοδυναμούν με 16 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ ή 77 εκατομμύρια RM) από τον βασικό προϋπολογισμό του για να τονώσει τον τουριστικό τομέα κατά την προσεχή υψηλή περίοδο. Αυτός ο ελιγμός έρχεται εν όψει αναβολής της εκταμίευσης του προϋπολογισμού του 2024 μέχρι τον Απρίλιο του επόμενου έτους.

Ο υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού της Ταϊλάνδης Sudawan Wangsuphakijkosol μετέφερε ότι ο προβλεπόμενος προϋπολογισμός θα διοχετευθεί στην Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) για την αιχμή του δόρατος προωθητικές επιχειρήσεις, ξεκινώντας από το τελευταίο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, 2023, και εκτείνεται μέχρι το αρχικό τρίμηνο του 2024.

Κεντρικό στοιχείο του διαφημιστικού σχεδίου είναι αξιοσημείωτα έργα όπως το Amazing Thailand Passport Privileges, το οποίο διαθέτει προϋπολογισμό 150 εκατομμυρίων μπατ για να ενισχύσει την απήχηση της Ταϊλάνδης ως πολυπόθητου καταφυγίου για ψώνια. Ένα ίσο ποσό έχει διατεθεί για την ενορχήστρωση προσπαθειών μάρκετινγκ που απευθύνονται σε παγκόσμιο κοινό.

Μια σημαντική κατανομή 200 εκατομμυρίων μπατ προορίζεται για την πρωτοβουλία Thailand Festival Experience, η οποία στοχεύει να αναδείξει μεγαλειώδη φεστιβάλ στις πέντε περιοχές της χώρας.

Τα υπολειπόμενα κεφάλαια θα τροφοδοτήσουν μια εγχώρια πρωτοβουλία με την ονομασία «The Link Local to Global», με στόχο την τόνωση των διαπεριφερειακών εκδρομών, σύμφωνα με το Sudawan.

Παρουσίασε επίσης πώς αυτά τα έργα θα μπορούσαν να συνδυαστούν με πολλά διάσημα φεστιβάλ κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου, όπως το Loy Krathong, το New Year Countdown και το Κινέζικο Νέο Έτος, με τις γιορτές να εκτείνονται μέχρι τις διακοπές Songkran τον Απρίλιο.

Το υπουργείο έχει υποβάλει την πρότασή του στη Γραμματεία του Υπουργικού Συμβουλίου και είναι σε εγρήγορση για ένα νεύμα από το υπουργικό συμβούλιο. Σε μια παράλληλη εξέλιξη, διεξάγονται συζητήσεις σχετικά με τη σκοπιμότητα να δοθεί η δυνατότητα στους ιδιώτες να διοχετεύουν κεφάλαια από τα ψηφιακά πορτοφόλια των 10,000 μπατ που θα εισαχθούν σύντομα, που αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Φεβρουάριο, προς τις εγχώριες τουριστικές δαπάνες.

Εγγραφή
Τομ Σινκλέρ
Ο Tom είναι ο συντάκτης του https://pembrokeshire-herald.com/ και ένας συχνός καλεσμένος συγγραφέας για εμάς καθώς επισκέπτεται συχνά την Ταϊλάνδη και απολαμβάνει τον πολιτισμό και την ιστορία.