Τέσσερις νεκροί μετά από ατύχημα Phang Nga, θύματα πήγαιναν στο Πουκέτ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ομάδα διάσωσης Wat Kao Jaroen Tham

Phang Nga -

Τέσσερις άνθρωποι δηλώθηκαν νεκροί στο σημείο, αφού ένα σεντάν έχασε τον έλεγχο σε μια στροφή προτού προσπεράσει μια κεντρική κράτηση και προσκρούσει σε δύο μεγάλα φορτηγά σε έναν κεντρικό δρόμο στο Περιοχή Takua Thung ενώ κατευθύνονταν στο Πουκέτ για πολυήμερες διακοπές.

Η αστυνομία Takua Thung είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε για το ατύχημα το απόγευμα της Παρασκευής (13 Οκτωβρίουth) στον κεντρικό δρόμο Phet Kasem μπροστά από ένα σχολείο στο Baan Chiang Mai, στην υποπεριφέρεια Ka Lai. Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν ένα κατεστραμμένο φορτηγό στη βόρεια λωρίδα. Ο οδηγός που δεν τραυματίστηκε, ο κ. Sayan Matthawathi, 50 ετών, από το Samut Prakan, περίμενε την επιβολή του νόμου στο σημείο.

Εξήντα μέτρα μακριά οι ομάδες διάσωσης βρήκαν ένα ρυμουλκούμενο φορτηγό με το κατεστραμμένο σεντάν ενσωματωμένο στο μπροστινό μέρος του τρέιλερ. Ο μη τραυματισμένος οδηγός του τρέιλερ, ο κ. Pongsa Chaithom, από το Πουκέτ, περίμενε την αστυνομία στο σημείο.

Και οι τέσσερις επιβαίνοντες του σεντάν διαπιστώθηκε ότι πέθαναν στον τόπο του ατυχήματος. Ο οδηγός ταυτοποιήθηκε ως ο κ. Poompat Woonciew, 29 ετών, από τον Song Khla, ο οποίος ήταν ανιψιός του πρώην κυβερνήτη του Πουκέτ Narong Woonciew.

Οι άλλοι τρεις επιβάτες ήταν η κα Piyaphon Matsakun, 29 ετών, από το Nakhon Si Thammarat, η κα Jureephon Saranan, 27 ετών, από το Phatthalung και η κα Jinnapat Suthat Na Ayutthaya, χωρίς ηλικία, από τη Songkhla. Οι διασώστες χρησιμοποίησαν ένα υδραυλικό κόφτη για να απεγκλωβίσουν τα σώματά τους από τα συντρίμμια.

Οι συγγενείς τους που ενημερώθηκαν αργότερα για την τραγωδία είπαν στην αστυνομία ότι αυτοί οι τέσσερις πήγαιναν στο Πουκέτ για μεγάλες διακοπές.

Μάρτυρες είπαν στην αστυνομία ότι ο οδηγός του σεντάν έχασε τον έλεγχο στην στροφή προτού προσπεράσει την κεντρική κράτηση προς την αντίθετη λωρίδα. Το σεντάν προσέκρουσε πρώτα σε ένα κινούμενο φορτηγό προτού συγκρουστεί με ένα κινούμενο ρυμουλκούμενο φορτηγό και τραβήχτηκε για 50 μέτρα προτού το τρέιλερ καταφέρει να σταματήσει.

Το Phuket Express σημείωσε ότι ο κεντρικός δρόμος από το Phang Nga με κατεύθυνση προς το Πουκέτ είναι 26 χιλιόμετρα με πολλές στροφές. Υπάρχουν οδικές πινακίδες που προειδοποιούν τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί κατά μήκος του δρόμου.

Η αστυνομία Takua Thung είπε στο Phuket Express ότι δεν βρέθηκε αλκοόλ σε τεστ αναπνοής τόσο των οδηγών φορτηγού όσο και των ρυμουλκούμενων. Στο σώμα του οδηγού σεντάν διενεργούνται εξετάσεις αίματος για αλκοόλ.

Μέχρι την ώρα του Τύπου δεν υποβλήθηκαν νομικές κατηγορίες.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.