Περισσότερα από 200,000 χάπια Meth, 80 κιλά Crystal Meth και 200 ​​όπλα κατασχέθηκαν σε αστυνομική καταστολή της περιοχής 8

Πουκέτ -

Περισσότερα από 200,000 χάπια μεθαμφεταμίνης, 80 κιλά κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και 200 ​​όπλα κατασχέθηκαν μέσα σε δύο εβδομάδες σε μια καταστολή εγκλήματος στην άνω Νότια Ταϊλάνδη.

Ο υποστράτηγος Surapapong Thanomjit, ο αστυνομικός διοικητής της περιοχής 8 με έδρα το Πουκέτ, αποκάλυψε στον Τύπο ότι από τις 25 Σεπτεμβρίουth έως τον Οκτώβριο 11th, 2023 έχουν συλλάβει συνολικά 1,635 υπόπτους. Συνολικά κατασχέθηκαν 208 όπλα, 289,104 χάπια μεθαμφεταμίνης, 80 κιλά κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, 2.9 γραμμάρια ηρωίνης και 4.18 γραμμάρια έκσταση.

Ο υποστράτηγος Surapapong είπε στα ΜΜΕ της Ταϊλάνδης ότι η καταστολή ήταν ειδικά για την ασφάλεια των τουριστών, καθώς περισσότεροι Κινέζοι και Καζακστάν τουρίστες επισκέπτονταν λόγω ενός συστήματος απαλλαγής από τη βίζα και κατά τη διάρκεια του διάσημου Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ.

Για το πλαίσιο:

Το ετήσιο Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ θα πραγματοποιηθεί για εννέα ημέρες ξεκινώντας αυτό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Φέτος το φεστιβάλ θα είναι από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 23 Οκτωβρίου 2023.

Η πολιτική της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης για δωρεάν βίζα για Κινέζους και Καζακστάν τουρίστες εγκρίθηκε στη Βασιλική Εφημερίδα και δημοσιεύτηκε την Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου.

Το Πουκέτ καλωσορίζει τουρίστες από την Κίνα στο πρόγραμμα απαλλαγής από την έκδοση βίζας της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.