Βρέθηκε Σουηδός με τέσσερα όπλα και 200 ​​σφαίρες στο νησί Samui

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath

Νησί Σαμούι -

Ένας Σουηδός «επιχειρηματίας» βρέθηκε με τέσσερα όπλα και περισσότερες από 200 σφαίρες σε ένα σπίτι στο νησί Σαμούι, σύμφωνα με την αστυνομία της Ταϊλάνδης.

Την Τρίτη (10 Οκτωβρίου) μια ομάδα από το Βασιλικό Γραφείο Μετανάστευσης της Ταϊλάνδης με ένταλμα έρευνας ερεύνησε ένα σπίτι που ανήκε σε έναν αλλοδαπό τον οποίο αναγνώρισε μόνο ως MR. ADAM, 33, Σουηδός υπήκοος στο Soi Khao Phra, στην υποπεριφέρεια Bo Phut. Η αστυνομία βρήκε τρία πιστόλια, ένα τουφέκι και περισσότερες από 200 σφαίρες. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Bo Phut.

Ο κ. Άνταμ φέρεται να παραδέχτηκε στην αστυνομία της Ταϊλάνδης ότι του αρέσει να συλλέγει όπλα και του αρέσει να πυροβολεί. Είπε ότι παρήγγειλε τα όπλα και τις σφαίρες μέσω Διαδικτύου και μερικά όπλα δανείστηκαν από τους φίλους του.

Ο Επικεφαλής Μετανάστευσης του Surat Thani, συνταγματάρχης Suppakorn Pankosol, δήλωσε στον ταϊλανδικό Τύπο, «Διαπιστώσαμε ότι αυτά τα όπλα και οι σφαίρες παραγγέλθηκαν διαδικτυακά από τα βορειοανατολικά της Ταϊλάνδης. Ο κ. Adam χρησιμοποίησε αυτά τα όπλα για να εξασκηθεί στη σκοποβολή σε ένα πεδίο βολής στο νησί Samui. Επίσης, ανάρτησε στα social media ότι του αρέσει να μαζεύει όπλα. Πολλές από τις διαδικτυακές του αναρτήσεις φάνηκαν να απειλούν και άλλους ξένους. Ο κύριος Άνταμ έχει επιχειρήσεις γυμναστικής και έχει μείνει στην Ταϊλάνδη για μεγάλο χρονικό διάστημα».

"Κύριος. Ο Adam αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών», πρόσθεσε ο συνταγματάρχης Suppakorn.

Ήταν άγνωστο εάν στον κ. Άνταμ είχε χορηγηθεί εγγύηση μέχρι την ώρα του Τύπου ή αν είχε διατηρήσει τις υπηρεσίες δικηγόρου.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.