Προσωρινά κλειστός ο καταρράκτης Ton Ao Yon στο Πουκέτ

Wichit -

Ο καταρράκτης Ton Ao Yon στο Wichit, Mueang Phuket, είναι προσωρινά κλειστός για τον τουρισμό.

Ο Δήμος της Περιφέρειας Wichit εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το κλείσιμο το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η ανακοίνωση ανέφερε, «Ο καταρράκτης Ton Ao Yon είναι προσωρινά κλειστός για τον τουρισμό λόγω ανησυχίας για την ασφάλεια των τουριστών και για να διατηρήσει μια θετική εικόνα για τον τουρισμό του Πουκέτ. Συγγνώμη για την ταλαιπωρία."

Το Phuket Express σημείωσε ότι ο δήμος Wichit δεν ανέφερε περισσότερες συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με το κλείσιμο ή το σκεπτικό πίσω από αυτό. Δεν είχε δοθεί χρονοδιάγραμμα για το πόσο θα διαρκέσει το κλείσιμο.

Σχετικά άρθρα:

Η αστυνομία του Πουκέτ από το αστυνομικό τμήμα του Wichit επιβεβαίωσε σήμερα το απόγευμα, 5 Αυγούστου 2021, ότι μια αλλοδαπή τουρίστρια που πιστεύεται ότι είναι Ελβετός στα 50 της και επιβεβαιώθηκε ότι ήταν τουρίστας στο Phuket Sandbox, βρέθηκε νεκρή στον καταρράκτη Ton Ao Yon στο Wichit. Πουκέτ, νωρίτερα σήμερα.

Το θύμα, 57 ετών, η αναπληρώτρια αρχηγός πρωτοκόλλου της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ελβετίας, έφυγε από το ξενοδοχείο της στο Άο Γιον γύρω στις 11:30 π.μ.

Μνημόσυνα για τον Ελβετό τουρίστα, 57 ετών, ο οποίος πέθανε στο Phuket Sandbox κάτω από ύποπτες συνθήκες την περασμένη εβδομάδα, τελέστηκαν το βράδυ της Παρασκευής (6 Αυγούστουth) και συνεχίστηκαν σε μικρότερη κλίμακα το Σαββατοκύριακο καθώς συνεχίζουν να έρχονται πληροφορίες για το αποτρόπαιο έγκλημα.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.