ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το προσωπικό του χώρου ψυχαγωγίας του Πουκέτ συνελήφθη αφού ο πελάτης βρέθηκε μαχαιρωμένος μέχρι θανάτου

Πουκέτ -

Ένας υπάλληλος ενός χώρου διασκέδασης συνελήφθη αφού φέρεται να μαχαίρωσε έναν πελάτη μέχρι θανάτου στην πόλη του Πουκέτ.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας Ταϊλανδός βρέθηκε νεκρός με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι μπροστά σε ξενοδοχείο κοντά σε χώρο διασκέδασης στην πόλη του Πουκέτ.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης του Πουκέτ, συνταγματάρχης Pratueng Phonmana είπε στο Phuket Express ότι έλεγξαν πλάνα CCTV στον εν λόγω χώρο ψυχαγωγίας πριν εντοπίσουν τον ύποπτο. Συνέλαβαν τον κ. Arnon Thepsong, 33 ετών, από το Trang, ο οποίος είναι υπάλληλος του χώρου διασκέδασης. Συνελήφθη σε ένα διαμέρισμα στο Wichit, Mueang Phuket την ίδια ημέρα τη Δευτέρα (9 Οκτωβρίου).

Ο Arnon είπε στην αστυνομία του Πουκέτ ότι ο κύριος Wiroon, το θύμα, ήταν πολύ μεθυσμένος και ενοχλητικός. Ο Wiroon φέρεται να ενόχλησε άλλους πελάτες πριν πετάξει ένα ποτήρι στο μπαρ. Ο Arnon προσπάθησε να σταματήσει τον κύριο Wiroon και του ζήτησε να φύγει από τις εγκαταστάσεις, αλλά ο κύριος Wiroon στη συνέχεια χτύπησε ένα άλλο άγνωστο προσωπικό. Ο Άρνον δήλωσε ότι στη συνέχεια έβγαλε ένα μαχαίρι το οποίο κρατούσε κάτω από το κάθισμα της μηχανής του μπροστά από το χώρο διασκέδασης, αλλά τόνισε ότι οι ενέργειές του φέρονται να ήταν μόνο για αυτοάμυνα.

Ο Arnon προσπάθησε να απομακρυνθεί από τον κύριο Wiroon, αλλά ο κύριος Wiroon φέρεται να τον χαστούκισε στο πρόσωπο. Ο Arnon δήλωσε ότι χρησιμοποίησε το μαχαίρι για να μαχαιρώσει τον κύριο Wiroon μόνο μία φορά πριν πετάξει το μαχαίρι στο κανάλι που ήταν κοντά. Ο Άρνον είπε στην αστυνομία ότι το όλο περιστατικό ήταν σε αυτοάμυνα και ότι δεν σκόπευε να σκοτώσει τον κύριο Wiroon.

Ανεξάρτητα από αυτό, ο Arnon αντιμετωπίζει κατηγορίες για σωματική επίθεση που προκάλεσε θάνατο.

Η αστυνομία του Πουκέτ συνέχισε να αποκρύπτει επίσημα το όνομα του χώρου διασκέδασης όπου εργαζόταν ο Arnon, δηλώνοντας μόνο ότι εξακολουθούσε να ερευνά το περιστατικό και δεν είχε ακόμη καθορίσει εάν ο χώρος νυχτερινής διασκέδασης θα αντιμετωπίσει κατηγορίες, επομένως δεν δημοσιοποίησε το όνομά του αυτή τη στιγμή.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.