Δύο άτομα συνελήφθησαν στην Πατόνγκ για παράνομη κατοχή όπλων

Πατόνγκ –

Δύο άτομα συνελήφθησαν στην Πατόνγκ και τα παράνομα λευκά όπλα τους κατασχέθηκαν μετά από επιδρομή της αστυνομίας της Ταϊλάνδης από την Περιφέρεια 8.

Η αστυνομία της περιοχής 8 είπε στο Phuket Express ότι χθες το βράδυ (9 Οκτωβρίουth) συνέλαβαν την κα Romket Timtong, 28 ετών, και τον κ. Thanongsak Kritkamjorn, 27 ετών, σε ένα σπίτι στο Soi Sai Nam Yen.

Κατασχέθηκαν από αυτούς επτά τροποποιημένα και μη τροποποιημένα λευκά όπλα, 143 σφαίρες για λευκά όπλα, 79 πραγματικές σφαίρες και συσκευές που χρησιμοποιούνται για τη μετατροπή λευκών όπλων σε πυροβόλα όπλα εργασίας.

Η σύλληψη έγινε αφού η αστυνομία έλαβε πληροφορία από έναν Καλό Σαμαρείτη ότι η κα Ρόμκετ πουλούσε λευκά όπλα, όπλα και σφαίρες στο Διαδίκτυο. Η αστυνομία διεξήγαγε μια επιχείρηση τσίμπημα για να αγοράσει ένα λευκό όπλο για 15,000 μπατ μέσω Facebook. Ο κ. Thanongsak παρέδωσε το λευκό όπλο πριν η αστυνομία συλλάβει και τους δύο. Η κυρία Romket είπε στην αστυνομία ότι αγόρασε το λευκό όπλο από τον κ. Thanongsak για 13,500 μπατ.

Και οι δύο οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ. Η κυρία Romket αντιμετωπίζει κατηγορίες για πώληση όπλων και πυρομαχικών χωρίς άδεια. Ο κ. Thanongsak αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων, πυρομαχικών και παράνομα τροποποιημένων πυροβόλων όπλων.

Σχετικά άρθρα:

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν από την αστυνομία της Ταϊλάνδης σήμερα, 5 Οκτωβρίου, αφού η αστυνομία φέρεται να εντόπισε την εμπλοκή τους στην προμήθεια όπλου και πυρομαχικών σε έναν 14χρονο πυροβολητή που σκότωσε δύο άτομα και τραυμάτισε άλλους πέντε στο εμπορικό κέντρο Siam Paragon.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.