Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης εξετάζει την ενίσχυση του ελέγχου των όπλων και την επέκταση των ξένων αγορών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

ΜΠΑΝΓΚΟΚ (ΝΝΤ) – Η κυβέρνηση εντείνει τις προσπάθειες για την αντιμετώπιση του ευρέως διαδεδομένου ζητήματος των πυροβόλων όπλων στην Ταϊλάνδη.

Ο Πρωθυπουργός και υπουργός Οικονομικών, Srettha Thavisin, μετά από διαβουλεύσεις με διάφορες υπηρεσίες και συζήτηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εσωτερικών, Anutin Charnvirakul, ζήτησε αυξημένο έλεγχο σε αυτόν τον τομέα.

Επιπλέον, για να επιταχυνθεί η επέκταση της αγοράς με ξένες χώρες, έχουν προσκληθεί για συζητήσεις εκπρόσωποι των πρεσβευτών της Ταϊλάνδης και του Υπουργείου Εξωτερικών.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Chai Watcharong αποκάλυψε την οδηγία του Πρωθυπουργού για την ταχεία εφαρμογή ενός «Συστήματος Ειδοποίησης Έκτακτης Ανάγκης», ιδιαίτερα για περιστατικά που σχετίζονται με πυροβόλα όπλα. Η οδηγία δίνει έμφαση σε μια συνολική προσέγγιση, συμπεριλαμβανομένης της ενίσχυσης του ελέγχου των απομιμήσεων πυροβόλων όπλων. Υπάρχει έκκληση για αυξημένα μέτρα ασφαλείας σε ζωτικής σημασίας σημεία. Τέτοιες οδηγίες δεν απαιτούν επιτροπή, η οποία επιτρέπει στον Πρωθυπουργό να ασκεί άμεση εξουσία και δίνει εντολή σε διάφορες υπηρεσίες να αναλάβουν δράση.

Σε ό,τι αφορά τις εξωτερικές υποθέσεις, ο Πρωθυπουργός έχει ενθαρρύνει τους Πρέσβεις να λάβουν προληπτικά μέτρα για το άνοιγμα των ξένων αγορών.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.