Τρεις άνθρωποι επιζούν μετά από βύθιση αυτοκινήτου σε μεγάλο οικοδομικό λάκκο στη Rassada του Πουκέτ

Rassada -

Τρεις άνθρωποι επέζησαν αφού το σεντάν τους έπεσε σε έναν τεράστιο λάκκο οδοποιίας στη Rassada του Mueang Phuket.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στις 10:00 μ.μ. της Πέμπτης (5 Οκτωβρίουth) στην οδό Yaowarad κοντά στη διασταύρωση στο Tesco Lotus Samkong.

Αυτοί και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να βρουν το σεντάν στο λάκκο κατασκευής ενός υπό κατασκευή έργου πρόληψης πλημμύρας. Τρία άτομα μέσα στο σεντάν τραυματίστηκαν ελαφρά. Είπαν ότι μόλις άρχισαν να εργάζονται στο Πουκέτ και είναι από άλλες επαρχίες. Ως αποτέλεσμα, ο άγνωστος οδηγός δεν ήταν εξοικειωμένος με το δρόμο.

Οι ομάδες διάσωσης βοήθησαν στην ανάκτηση των ως επί το πλείστον μη τραυματισμένων αλλά ταραγμένων επιβαινόντων και θα συνεργαστούν με ομάδες ανάκτησης για να απομακρύνουν το όχημα από το λάκκο.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.