Το Υπουργείο Άμυνας καθορίζει την πολιτική για τη διαχείριση των πλημμυρών και τον σύγχρονο στρατό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

ΜΠΑΝΓΚΟΚ (NNT) – Μια πρόσφατη ανακοίνωση πολιτικής από το Υπουργείο Άμυνας τονίζει την ανάγκη οι στρατιωτικές μονάδες να προετοιμάσουν σχέδια αντιμετώπισης των πλημμυρών για να βοηθήσουν τους πολίτες. Αυτό έγινε μετά από συνεδρίαση του Συμβουλίου Άμυνας, η οποία περιέγραψε την ετήσια δημοσιονομική πολιτική υπό τη δικαιοδοσία του Υπουργείου Άμυνας, με στόχο τον εξορθολογισμό της διοίκησης και τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του υπουργείου.

Μια σημαντική εστίαση της πολιτικής περιλαμβάνει την αντιμετώπιση της κατάστασης των πλημμυρών. Το υπουργείο έδωσε εντολή σε όλες τις στρατιωτικές μονάδες να καταρτίσουν σχέδια για την καταπολέμηση πιθανών πλημμυρών. Έχουν υπογραμμιστεί οι άμεσες ενέργειες, όπως η εκκένωση των πολιτών, η ανάπτυξη κουζινών στον αγρό, η παροχή προμηθειών βοήθειας και οχημάτων και οι προσπάθειες ανάκαμψης μετά τις πλημμύρες.

Η αμυντική πολιτική χωρίζεται σε γενικά και ειδικά τμήματα. Η γενική πολιτική ευθυγραμμίζεται με τους σχετικούς νόμους, τις εθνικές στρατηγικές και τις κυβερνητικές πολιτικές για να προσφέρει απτά αποτελέσματα στην εθνική ασφάλεια, τη διαχείριση του υπουργείου και τη στρατιωτική ανάπτυξη. Η συγκεκριμένη πολιτική πιέζει για γρήγορο εκσυγχρονισμό του στρατού, τονίζοντας τον κεντρικό ρόλο του στην κρατική ασφάλεια του 21ου αιώνα και ως αξιόπιστη οντότητα για το κοινό.

Κεντρικό στοιχείο της αμυντικής πολιτικής είναι οκτώ βασικοί τομείς εστίασης. Αυτά περιλαμβάνουν τη μετάβαση σε ένα εθελοντικό σύστημα στρατευμάτων, διασφαλίζοντας παράλληλα τον βέλτιστο αριθμό στρατολογήσεων. ενημέρωση της στρατιωτικής δομής για ευελιξία και σύγχρονες απαιτήσεις. Άλλοι τομείς είναι η επαναβαθμονόμηση των δομών των υπηρεσιών υπό το Υπουργείο Άμυνας και ο εκσυγχρονισμός του προγράμματος σπουδών στρατιωτικής εκπαίδευσης.

Ο Υπουργός Άμυνας προτρέπει όλες τις μονάδες να υιοθετήσουν αυτό το πλαίσιο, προωθώντας μια ενιαία προσέγγιση στις αποστολές τους.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.