Γυναίκα συνελήφθη στο Πουκέτ για φερόμενη συμμετοχή σε φόνο

Πουκέτ -

Μια γυναίκα συνελήφθη στο Thalang αφού φέρεται να ενεπλάκη σε μια δολοφονία πριν από οκτώ χρόνια.

Η αστυνομία του τμήματος καταστολής του εγκλήματος είπε στο Phuket Express ότι συνέλαβε μια γυναίκα που ταυτοποιήθηκε μόνο ως η κυρία Arnee στο Pa Klok. Κατηγορείται ότι συμμετείχε σε φόνο, παράνομη οπλοκατοχή και πυρομαχικά και κρατούσε όπλο δημόσια χωρίς άδεια.

Η σύλληψη έγινε μετά από έναν άλλο ύποπτο, ο οποίος ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Abduloh και έχει ήδη συλληφθεί φέρεται να είχε προγραμματιστεί με την πρώην κοπέλα του κα Arnee για φόνο. Η κα Arnee φέρεται να έκλεισε ένα ραντεβού για να συναντήσει το θύμα, το οποίο αναγνωρίστηκε μόνο ως κύριος Maae, πριν ο κ. Abduloh πυροβολήσει το θύμα μέχρι θανάτου.

Η αστυνομία πίστευε ότι η δολοφονία προήλθε από σύγκρουση σχετικά με την πώληση παράνομων ναρκωτικών.

Μέχρι την ώρα του Τύπου, και οι δύο ύποπτοι παρέμειναν υπό κράτηση, παρόλο που δεν ήταν γνωστό το αν δεν είχαν παράσχει τις υπηρεσίες δικηγόρου ή αν θα μπορούσαν να ζητήσουν εγγύηση.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.