Γυναίκα συνελήφθη επειδή πούλησε πλωτά φανάρια στην παραλία Patong

Πατόνγκ –

Μια γυναίκα συνελήφθη αφού βρέθηκε να πουλάει πλωτά φανάρια χωρίς άδεια στην παραλία Patong.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (29 Σεπτεμβρίουth) συνέλαβαν μια γυναίκα στην παραλία Πατόνγκ πίσω από το αστυνομικό κουτί Bangla στην οδό Thaweewong. Της κατασχέθηκαν τρία φανάρια που αιωρούνταν.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για πώληση πλωτών φαναριών σε δημόσιο διάδρομο.

Το Phuket Express σημείωσε ότι η αστυνομία της Patong δεν αποκάλυψε το όνομα και την ηλικία της. Αυτό συνεχίζει μια σειρά πρόσφατων συλλήψεων και καταστολών πυροτεχνημάτων και πλωτών φαναριών στην Πατόνγκ.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.