Η Ταϊλάνδη έχει έναν νέο αστυνομικό στρατηγό

Ταϊλάνδη -

Ο στρατηγός της αστυνομίας Torsak Sukvimol διορίστηκε επίσημα ως ο 14ος Γενικός Επίτροπος της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης.

Την Τετάρτη (27 Σεπτεμβρίου) πραγματοποιήθηκε συνάντησηth) και προήδρευσε ο πρωθυπουργός Srettha Thavisin και η αστυνομική επιτροπή της Ταϊλάνδης. Επίσημα επέλεξαν τον στρατηγό της αστυνομίας Torsak Sukvimol ως τον 14ο Γενικό Επίτροπο της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης (RTP).

Ο στρατηγός Torsak ήταν αναπληρωτής αστυνομικός επίτροπος και τώρα είναι 59 ετών. Θα υπηρετήσει το νέο του καθήκον ως Γενικός Επίτροπος για ένα μόνο έτος, καθώς πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί τον επόμενο χρόνο σε ηλικία 60 ετών.

Ο στρατηγός της αστυνομίας Torsak ήταν ένας από τους τέσσερις υποψηφίους που περιλάμβαναν τον Αναπληρωτή Γενικό Επίτροπο της Αστυνομίας, Στρατηγό Surachate Hakparn. Ωστόσο, ο στρατηγός Surachate δεν συμμετείχε στη συνάντηση και πήρε προσωπική άδεια αφού ήταν στις ειδήσεις για αρκετές ημέρες σχετικά με μια αστυνομική επιδρομή στην κατοικία του. (Δες παρακάτω)

Ορισμένοι πολιτικοί και χρήστες του Διαδικτύου ζήτησαν από τον Πρωθυπουργό μια λεπτομερή εξήγηση για το γιατί επιλέχθηκε ο Torsak, ο οποίος ήταν ο λιγότερο υψηλόβαθμος υποψήφιος από την άποψη της αστυνομικής εμπειρίας, από τους τέσσερις, αλλά ένας δεν ήταν αμέσως προσεχής.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο TPN National.

Σχετικά άρθρα:

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης στον κυβερνοχώρο και μια μονάδα κομάντο έκαναν έρευνα σε σπίτι που ανήκει στον αναπληρωτή αρχηγό της εθνικής αστυνομίας, Πολ. Ο στρατηγός Surachate Hakparn, που συχνά αποκαλείται στα ταϊλανδικά μέσα με το παρατσούκλι του ως "Big Joke", το πρωί της Δευτέρας, 25 Σεπτεμβρίου, αφού ανακάλυψαν μια υποτιθέμενη σχέση μεταξύ του και ενός διαδικτυακού κυκλώματος τζόγου.

Στις 25 Σεπτεμβρίου 2023, η Πολ. Ο υποστράτηγος Voravat Watnakhonbancha, Επίτροπος του Γραφείου Διερεύνησης του Κυβερνοεγκλήματος (CCIB), έκανε μια αποκάλυψη μετά την έρευνα στην κατοικία του αναπληρωτή αρχηγού της εθνικής αστυνομίας Πολ. Γεν. Σουραχάτε Χακπάρν.

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης κ. Srettha Thavisin διόρισε μια ανεξάρτητη ερευνητική επιτροπή για την Πολ. Ο στρατηγός Surachate, γνωστός και ως "Big Joke", η έρευνα στο σπίτι του Hakparn από άλλη αστυνομία.

Ο Αναπληρωτής Αρχηγός της Εθνικής Αστυνομίας Pol Gen Surachate «Big Joke» Hakparn υπέβαλε καταγγελία στο Ποινικό Δικαστήριο την Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, ζητώντας δικαιοσύνη σχετικά με την αστυνομική έρευνα στις κατοικίες του.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/