Οι κυβερνητικές πολιτικές πρέπει να οδηγήσουν σε συγκεκριμένες ενέργειες: PM

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

ΜΠΑΝΓΚΟΚ (ΝΝΤ) – Ο Πρωθυπουργός κάλεσε τις κυβερνητικές υπηρεσίες να προωθήσουν τις κυβερνητικές πολιτικές προς συγκεκριμένες ενέργειες.

Ο Πρωθυπουργός Srettha Thavisin είπε ότι κάθε μια από τις κυβερνητικές πολιτικές που παρουσιάστηκαν ενώπιον του κοινοβουλίου πρέπει να αποφέρει συγκεκριμένα αποτελέσματα, ειδικά οι επείγουσες πολιτικές που αντιμετωπίζουν το υψηλό κόστος ζωής, αυξάνουν τα έσοδα των αγροτών και μικρών εμπόρων λιανικής, αναζωογονούν τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, προωθούν τον τουρισμό και αντιμετωπίζουν ζητήματα διαφθοράς και ναρκωτικών.

Ο Πρωθυπουργός προέτρεψε τους επικεφαλής των κυβερνητικών υπηρεσιών να βοηθήσουν να τεθούν ισχυρά θεμέλια για τη χώρα και να εξαλειφθούν τα υπάρχοντα εμπόδια που απαγορεύουν τη νέα οικονομική ανάπτυξη.

Τους ζήτησε να προωθήσουν τα πλεονεκτήματα της ήπιας δύναμης, να διευκολύνουν τις επενδύσεις σε υποδομές και την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση και να προωθήσουν βελτιώσεις χωρίς αποκλεισμούς διαβίωσης, σύμφωνα με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (ΣΒΑ).

Ο πρωθυπουργός είπε ότι η εκτέλεση των κυβερνητικών πολιτικών πρέπει να γίνει κατάλληλα και αποτελεσματικά.

Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε με την ευκαιρία αυτή την εκτίμηση προς τα ανώτατα κυβερνητικά στελέχη που συνταξιοδοτούνται φέτος, λέγοντας ότι αποτελούν πρότυπα για τις νεότερες γενιές δημοσίων υπαλλήλων.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.