Το Tae Kwon Do Phenom «Tennis» της Ταϊλάνδης κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Hangzhou

Εθνική -

Στις 25 Σεπτεμβρίου 2023, ο Panipak Wongpattanakit, ένας αστέρας του Ταϊλανδού Taekwondo, κέρδισε δραματικά τον τελευταίο γύρο ενάντια στον Κινέζο αντίπαλο Guo Qing, με σκορ 2-1: 7-6, 1-2, 12-9 στους Ασιατικούς Αγώνες Hangzhou στην Κίνα. .

Μετά τον αγώνα, η κα Πανίπακ, γνωστή με το παρατσούκλι της ως «τένις», φώναξε με δάκρυα χαράς καθώς έλαβε το χρυσό της μετάλλιο. Η τένις εξέφρασε τα συναισθήματά της, δηλώνοντας ότι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είχε καταφέρει να κερδίσει τον τελευταίο γύρο, ειδικά αφού ο πίνακας αποτελεσμάτων έδειχνε αρχικά ένα λανθασμένο σκορ 0-23. Ήταν βαθιά σοκαρισμένη και απογοητευμένη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MATICHON ONLINE

Αργότερα ανακαλύφθηκε ότι υπήρχε ένα τεχνικό πρόβλημα με το σύστημα βαθμολόγησης, το οποίο διορθώθηκε μετά από διαμαρτυρία της ομάδας της Ταϊλάνδης. Το σκορ επανήλθε στο 0-6 με μόλις 1 λεπτό να απομένει.

ΦΩΤΟ: NAEWNA

Παρά αυτή την αποτυχία, με την ενθουσιώδη υποστήριξη του κοινού της Ταϊλάνδης, της οικογένειάς της και του προπονητή της, η Τένις ήταν αποφασισμένη να τα δώσει όλα, είτε κερδίζοντας είτε χάνει τον αγώνα. Η 26χρονη αθλήτρια ήταν πανευτυχής που εξασφάλισε το χρυσό μετάλλιο στους τελευταίους της Ασιατικούς Αγώνες πριν πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Το 2021 το τένις κέρδισε το μοναδικό χρυσό μετάλλιο της Ταϊλάνδης στους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ η Ταϊλάνδη βρισκόταν βαθιά στους περιορισμούς του Covid-19 και στο κλείσιμο των συνόρων, με τουριστικές πόλεις όπως η Πατάγια και το Πουκέτ ουσιαστικά κλειστές και όλοι οι χώροι διασκέδασης έκλεισαν. Η νίκη της έφερε μεγάλη υπερηφάνεια σε μια Ταϊλάνδη που ήταν πολύ στενάχωρη συνολικά λόγω των συνεχιζόμενων περιορισμών και ελπίδας για το μέλλον.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/