Η Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης κυκλοφορεί ηλεκτρονικό βιβλίο για την προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης (TAT) χαιρετίζει την άνοδο του πνευματικού και πολιτιστικού τουρισμού χορηγώντας ένα ηλεκτρονικό βιβλίο με τίτλο «Σύνδεση με την πνευματική Ταϊλάνδη: Οδηγός για 60 σημεία ισχύος», που παρουσιάζει μαγευτικές τοποθεσίες στην Ταϊλάνδη που συνδέονται με την πίστη και τον πολιτισμό.

 

Σε παγκόσμιο επίπεδο, ο θρησκευτικός τουρισμός αναπτύσσεται και αναμένεται να τριπλασιαστεί σε οικονομική αξία την επόμενη δεκαετία. Η Ταϊλάνδη έχει δει μια έκρηξη εγχώριων και ασιατών τουριστών που ασχολούνται με ταξίδια με βάση τη πίστη, γνωστά ως «Οικονομία Σάι Μου». Αναγνωρίζοντας αυτές τις τάσεις, η TAT χρησιμοποιεί νέα εργαλεία επικοινωνίας για να ενισχύσει την ελκυστικότητα της Ταϊλάνδης σε διαφορετικούς ξένους τουρίστες.

 

Το ηλεκτρονικό βιβλίο 100 σελίδων, που συντάχθηκε στα αγγλικά από έμπειρους ταξιδιωτικούς συγγραφείς, προσφέρει πληροφορίες για τις θρησκευτικές πρακτικές της Ταϊλάνδης. Διαθέτει 60 λιγότερο γνωστές πνευματικές τοποθεσίες, όπως πυλώνες πόλεων, ιερά δράκων, ιερές σπηλιές και μοναδικά δέντρα, που λατρεύουν οι ντόπιοι για την πνευματική τους σημασία.

 

Οι προβεβλημένες τοποθεσίες εκτείνονται στην Ταϊλάνδη, από ένα ιερό της Μπανγκόκ αφιερωμένο στο πανίσχυρο φάντασμα Mae Nak Phrakhanong έως το Kham Chanot στο Udon Thani, το σπίτι των φιδιών naga. Περιλαμβάνουν επίσης ένα μαζικό προσκύνημα σε ένα αποτύπωμα του Βούδα στην κορυφή του βουνού στο Khao Khitchakut, στο Chanthaburi και στον κοσμολογικό πυλώνα της πόλης Chiang Rai.

 

Το ηλεκτρονικό βιβλίο επισημαίνει διάφορους ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένου ενός ιερού αφιερωμένου στον αείμνηστο μεγασταρ της ποπ Pumpuang Duangjan στο Suphanburi και του Wat Khao Or, το οποίο είναι γνωστό ως σχολή μαύρης μαγείας που ιδρύθηκε από τους Brahman στο Phatthalung. Στους αναγνώστες, ιδιαίτερα στους διεθνείς τουρίστες, θα παρέχονται εκτενείς λεπτομέρειες για κάθε τοποθεσία, συμπεριλαμβανομένου του ιστορικού της πλαισίου, της πολιτιστικής σημασίας, των τελετουργικών πρακτικών και των οδηγιών για τους επισκέπτες.

Για όσους ενδιαφέρονται, ένα δωρεάν αντίγραφο του ηλεκτρονικού βιβλίου «Σύνδεση με την πνευματική Ταϊλάνδη: Οδηγός για 60 Powerspots» είναι διαθέσιμο για λήψη μέσω http://www.agoda.com/…/spiritual-thailand-e-book-guide… και www.palotaidesign.com/publishing.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.