Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης θα ανοίξει τα σύνορα και θα ενισχύσει την οικονομία

Εθνική – Στις 22 Σεπτεμβρίου 2023, ο Πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης, κ. Srettha Thavisin, και ο Υπουργός Οικονομικών πραγματοποίησαν συνάντηση για να επιβάλουν σημαντικές πολιτικές σε μια εθνική ομάδα της Ταϊλάνδης στις ΗΠΑ στο ξενοδοχείο St. Regis της Νέας Υόρκης.

Ο κ. Srettha χαιρέτησε και επέβαλε τη φιλοσοφία εργασίας της σημερινής κυβέρνησης ότι θέλει να αναγνωρίσει ότι η χώρα προχωρά σύμφωνα με το κράτος δικαίου.
Οι κύριες αποστολές της νέας κυβέρνησης στοχεύουν στο άνοιγμα των συνόρων που υποστηρίζουν τις πολυηπειρωτικές επιχειρήσεις. Η εθνική ομάδα της Ταϊλάνδης θα εργαστεί προληπτικά σε διμερείς και πολυμερείς προσπάθειες για την ενίσχυση του ΑΕΠ.

Το Υπουργείο Εξωτερικών θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανύψωση των διεθνών επενδύσεων. Για την ενίσχυση της εθνικής οικονομίας, η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης θα δρομολογήσει νέα μέτρα για τη μείωση των λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειας και των τιμών του φυσικού αερίου μετά από πρόσφατη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Ο κ. Srettha αναγνώρισε τις ανάγκες της επαρχίας επισκεπτόμενος αγροτικές περιοχές και ντόπιους για να ακούσει τα προβλήματά τους. «Συνειδητοποιήσαμε τι χρειάζεται ο κόσμος και θα ξεκινήσουμε εκστρατείες για να τους βοηθήσουμε το συντομότερο δυνατό», δήλωσε ο κ. Srettha.

Η γεωργική πολιτική θα επικεντρωθεί κυρίως σε εταίρους μεταξύ μεγάλων εταιρειών και τοπικών αγροτών για πιθανή αύξηση των ρυθμών παραγωγής Όσον αφορά το El Niño φέτος, οι φυτείες θα πρέπει να απαιτούν χαμηλή κατανάλωση νερού και να είναι απαραίτητες στην παγκόσμια αγορά.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.