Το Koh Kradan πρόκειται να ανοίξει ξανά τον Οκτώβριο μετά από παρατεταμένο κλείσιμο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

ΜΠΑΝΓΚΟΚ (NNT) – Αφού έλαβε τον διάσημο τίτλο της καλύτερης παραλίας στον κόσμο από τον Παγκόσμιο Οδηγό Παραλιών νωρίτερα φέτος, το Koh Kradan ετοιμάζεται τώρα να υποδεχτεί τους επισκέπτες για άλλη μια φορά καθώς ανοίγει ξανά τις ακτές του την 1η Οκτωβρίου. Το νησί θα παραμείνει προσβάσιμο μέχρι τις 31 Μαΐου του επόμενου έτους.

Αυτός ο παράδεισος μήκους δύο χιλιομέτρων βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Hat Chao Mai στην επαρχία Τρανγκ και διαθέτει ψιλή λευκή άμμο, κρυστάλλινα νερά και ζωντανή θαλάσσια ζωή. Μετά από ένα τετράμηνο εποχικό κλείσιμο, το νησί είναι έτοιμο να υποδεχτεί ταξιδιώτες που αναζητούν φυσική ομορφιά και ηρεμία.

Η αναγνώριση του Koh Kradan είναι άξια, χάρη στο παρθένο περιβάλλον του. Τα καταγάλανα νερά του είναι ιδανικά για κολύμπι και θαλάσσια σπορ, προσφέροντας μαγευτική θέα στους κοραλλιογενείς υφάλους και τα τροπικά ψάρια. Κατά τη διάρκεια του κλεισίματος, δόθηκε προτεραιότητα στις προσπάθειες διατήρησης για την προστασία του εύθραυστου οικοσυστήματος του νησιού.

Οι επισκέπτες μπορούν να προσβλέπουν σε μια ποικιλία από δραστηριότητες όπως κολύμβηση με αναπνευστήρα, καταδύσεις, καγιάκ και καθαρή χαλάρωση. Οι διαθέσιμες επιλογές διαμονής καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϋπολογισμών. Με την επαναλειτουργία του νησιού, ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο μπορούν για άλλη μια φορά να βυθιστούν στη φυσική ομορφιά και τη διαχρονική γοητεία του, ενισχύοντας τη θέση του ως κορυφαίος προορισμός για τους λάτρεις της φύσης και τους λάτρεις της παραλίας.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.