Εγκαίνια: "Robinson Lifestyle Shopping Center, Chalong Branch, Phuket" - Ζήστε την εμπειρία του απόλυτου κόμβου τρόπου ζωής!

Το Phuket – Central Retail Corporation Limited (CRC) παρουσιάζει με περηφάνια την τελευταία της επιχείρηση, το «Robinson Lifestyle Shopping Center», που βρίσκεται στην υποπεριφέρεια Chalong του Πουκέτ.

Δεν είναι απλώς ένα εμπορικό κέντρο. είναι το all-in-one κέντρο ζωής σας. Ζήστε την ιδέα του «Carnival Village» με ζωντανά χρώματα και αδιάκοπη ψυχαγωγία. Το πολυκατάστημα Robinson και οι κορυφαίες επωνυμίες δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία Eat-Shop-Play. Η πρώτη φάση ανοίγει στις 20 Σεπτεμβρίου 2023, με πλήρεις υπηρεσίες μέχρι το τέλος του έτους.

Ο κ. Philippe Broianigo, Διευθύνων Σύμβουλος της Κεντρικής Λιανικής για την Ανάπτυξη Ακινήτων και Επιχειρήσεων, είναι ενθουσιασμένος με το υποκατάστημα Chalong. Είπε, «Μετά την επιτυχία του Robinson Lifestyle Shopping Center, Thalang Branch πέρυσι, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα επεκταθούμε με το «Robinson Lifestyle Shopping Center, Chalong Branch».

Αυτός ο σύγχρονος προορισμός συνδυάζει τη βιωσιμότητα και την ταυτότητα του Πουκέτ, με τοπικές επιρροές στο σχεδιασμό του. Είμαστε φιλικοί προς το περιβάλλον με υλικά μειωμένης επιφάνειας και ανακυκλωμένο ξύλο. Υποστηρίζουμε τους ντόπιους τεχνίτες και διαθέτουμε 350+ κορυφαίες επωνυμίες σε πάνω από 7,600 τ.μ., καθιστώντας μας «Περισσότερο από ένα εμπορικό κέντρο προορισμού για τον τρόπο ζωής».

Το κέντρο χωρίζεται σε τρεις βασικούς τομείς:
More Than Eat–Shop–Play: Robinson Lifestyle Shopping Centre, Chalong Branch στοχεύει να προσφέρει μια μοναδική και αποκλειστική εμπειρία για την τοπική κοινότητα.

Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν:
Food Paradise (Eatery): Αφεθείτε σε μια ποικιλία από διεθνείς κουζίνες και απολαύστε μια σειρά από νόστιμες επιλογές.

EVERYDAY A FOOD HOUSE: Απολαύστε χώρους φαγητού σχεδιασμένους για χαλάρωση και ευκολία, μαζί με την καινοτόμο ιδέα "EVERYDAY Grab & Go", μια πρώτη φορά στο Robinson Lifestyle Shopping Centre, Chalong Branch.

Fashion Carnival (Fashion Zone): Μείνετε ενημερωμένοι με νέα στυλ και ψωνίστε προϊόντα μόδας και lifestyle σε μια ζωντανή και απολαυστική ατμόσφαιρα.

Magic Carnival (Tech Zone): Εξερευνήστε τα πιο πρόσφατα gadget και τεχνολογικά αξεσουάρ, με όλη την τεχνολογία που χρειάζεστε για να παραμείνετε συνδεδεμένοι. Επιπλέον, στεγάζει το πρώτο υποκατάστημα Major Cineplex στο Πουκέτ, εξοπλισμένο με το πιο προηγμένο σύστημα προβολής Laserplex στον κόσμο.

Περισσότερα από τη βιώσιμη κοινοτική ανάπτυξη: Το κέντρο δεσμεύτηκε να ευθυγραμμιστεί με τις πολιτικές της τοπικής επαρχίας και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής στην κοινότητα. Με βιώσιμες προσπάθειες επικεντρώνονται σε τρεις βασικούς τομείς:
Οικονομική Ενδυνάμωση: Υποστήριξη τοπικών ΜΜΕ και νεοφυών επιχειρήσεων παρέχοντας χώρους λιανικής για τοπικά προϊόντα, ενισχύοντας την επιχειρηματική ανάπτυξη και τη διανομή εισοδήματος.

Ενίσχυση της εκπαίδευσης: Υποστηρίξτε εκπαιδευτικά προγράμματα όπως το «Funtastic English Class for Kids #2», παρέχοντας πόρους και ξένους δασκάλους σε τοπικά σχολεία.

Περιβαλλοντική ευθύνη: Δώστε προτεραιότητα στην πράσινη ενέργεια, εγκαταστήστε ηλιακούς συλλέκτες στις στέγες και χρησιμοποιήστε ψύκτες υψηλής απόδοσης για τη μείωση των εκπομπών άνθρακα.

Περισσότερα από Σχέδιο: Με μοναδικά σχέδια με επίκεντρο την κοινότητα που αντικατοπτρίζουν την ταυτότητα και τον τρόπο ζωής των κατοίκων του Chalong. Ζήστε την εμπειρία του «Carnival Village» που προσθέτει ζωντάνια στην κοινότητα και αιχμαλωτίζει τους τουρίστες.

Μη χάσετε το μεγάλο άνοιγμα και τις αποκλειστικές προσφορές από τις 20 Σεπτεμβρίου έως τις 19 Οκτωβρίου 2023 στο Robinson Lifestyle and Department Store, Chalong Branch.

Μείνετε συντονισμένοι για το άνοιγμα της πρώτης φάσης στις 20 Σεπτεμβρίου 2023, με πλήρεις υπηρεσίες που ξεκινούν από τις 25 Νοεμβρίου 2023, ανοίγοντας καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως τις 10:00.

Ακολουθήστε για περισσότερες πληροφορίες στο Facebook Fanpage: Robinson Lifestyle Chalong και Facebook Fanpage: Robinson Department Store για περισσότερες ενημερώσεις!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/