Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης στις Ηνωμένες Πολιτείες για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

ΜΑΣ-

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Σρέθα Ταβίσιν, μαζί με τον Υπουργό Οικονομικών και άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους, έφθασαν στο διεθνές αεροδρόμιο JFK στη Νέα Υόρκη στις 19 Σεπτεμβρίου. Συμμετέχουν στην 78η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, η οποία πραγματοποιείται από τις 18 έως τις 24 Σεπτεμβρίου.

Ο κύριος στόχος της αποστολής του Πρωθυπουργού Srettha είναι η ενίσχυση της διεθνούς συνεργασίας μεταξύ εθνικών ηγετών και προσωπικοτήτων με επιρροή σε διμερή και πολυμερή πλαίσια. Οι χαιρετισμοί θα επικεντρωθούν στο θέμα «Προώθηση της εταιρικής σχέσης για το κοινό μας μέλλον: Ενίσχυση των συνεργασιών πολλών ενδιαφερομένων για την επιτάχυνση των ΣΒΑ στο ASEAN». Μια Σύνοδος Κορυφής Φιλοδοξίας για το Κλίμα θα διοργανωθεί από κοινού από την Ταϊλάνδη, την Οικονομική Επιτροπή και την UNESCAP.

Κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης υψηλού επιπέδου για τις Παγκόσμια Αναπτυξιακές Πρωτοβουλίες (GDI) και τα Αποτελέσματα Συνεργασίας, η Ταϊλάνδη θα τονίσει τις προσπάθειές της για συνεργασία για την αντιμετώπιση μιας διεθνούς περιβαλλοντικής κρίσης και της κλιματικής αλλαγής.

Επιπλέον, θα υπάρξουν συζητήσεις για τις πολιτικές της Ταϊλάνδης που υποστηρίζουν το διεθνές εμπόριο και τις επενδύσεις, καθώς και προσπάθειες για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης στις πολυεθνικές εταιρείες.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.