Ο οδηγός της Πατόνγκ έμεινε κολλημένος στη θάλασσα στην παραλία Πατόνγκ - ΒΙΝΤΕΟ

Πατόνγκ –

Ένα φορτηγό κόλλησε στο νερό στην παραλία Patong όταν ο οδηγός υποτίθεται ότι προσπαθούσε να πάρει λίγο θαλασσινό νερό για να βοηθήσει στην αποθήκευση θαλασσινών.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στην παραλία Patong, απέναντι από ένα ξενοδοχείο, ένα βράδυ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Έφτασαν στο σημείο για να βρουν το φορτηγό μισό μέσα στο νερό.

Ένας άγνωστος οδηγός και δύο υπάλληλοι προσπαθούσαν να διασώσουν το θαλασσινό νερό χρησιμοποιώντας τέσσερις κάδους που βρίσκονταν μέσα στο φορτηγό. Θα χρησιμοποιούσαν το θαλασσινό νερό για να διατηρήσουν τα θαλασσινά ζωντανά και φρέσκα σε ένα εστιατόριο.

Ωστόσο, ενώ το νταλίκα έκανε όπισθεν από την παραλία, η θαλάσσια παλίρροια ανέβαινε πιο γρήγορα από ό,τι συνήθως. Θαλασσινό νερό διέρρευσε στο φορτηγό και κάλεσαν σε βοήθεια. Το φορτηγό ανασύρθηκε πίσω στην ακτή.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι ο άγνωστος οδηγός δεν ήταν μεθυσμένος, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, αλλά το φορτηγό υπέστη ζημιές από το θαλασσινό νερό. Το Phuket Express σημείωσε ότι η αστυνομία της Patong δεν ανέφερε εάν θα απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον του οδηγού.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.