70-80% πιθανότητα νεροποντών σε όλη την Ταϊλάνδη με πιθανές ξαφνικές πλημμύρες

Εθνικό – Το Μετεωρολογικό Τμήμα της Ταϊλάνδης ανακοίνωσε πιθανότητα 70-80% για ισχυρές βροχοπτώσεις για τις επόμενες 24 ώρες που επηρεάζουν τη βόρεια, την ανατολική και την κεντρική Ταϊλάνδη, συμπεριλαμβανομένης της Μπανγκόκ, και μητροπολιτικών περιοχών. Οι συνεχείς βροχοπτώσεις ενδέχεται να προκαλέσουν ξαφνικές πλημμύρες σε ορισμένες περιοχές.

Στις 18 Σεπτεμβρίου, το Μετεωρολογικό Τμήμα της Ταϊλάνδης προέβλεψε τον καιρό για
το επόμενο 24ωρο, καθώς ένας μέτριος μουσώνας διασχίζει βόρεια και άνω βορειοανατολικά
Η Ταϊλάνδη πλησιάζει με χαμηλή πίεση στις ακτές του άνω Βιετνάμ. Ένας άλλος μέτριος νοτιοδυτικός μουσώνας διασχίζει τη Θάλασσα Ανταμάν, κάτω βόρεια, κεντρική, ανατολική, νότια και τον Κόλπο της Ταϊλάνδης. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε νεροποντές σε ορισμένες περιοχές της βόρειας, βορειοανατολικής, κεντρικής και ανατολικής Ταϊλάνδης.

Οι πολίτες που ζουν στην πληγείσα περιοχή θα πρέπει να είναι προσεκτικοί από ξαφνικές πλημμύρες, ιδιαίτερα στις πλαγιές των ποταμών και στις πεδινές περιοχές. Οι άνθρωποι που ταξιδεύουν κατά τη διάρκεια καταιγίδων θα πρέπει να είναι προσεκτικοί.

Οι άνεμοι και οι βροχές θα προκαλέσουν κύματα ύψους 1-2 μέτρων στην άνω Θάλασσα Ανταμάν από την επαρχία Ρανόνγκ προς τα πάνω και ύψος άνω των 2 μέτρων κατά τη διάρκεια καταιγίδων. Για το
Η χαμηλότερη Θάλασσα Ανταμάν από την επαρχία Phang Nga προς τα κάτω και τον Κόλπο της Ταϊλάνδης μπορεί να έχει κύματα 1 μέτρου και κύματα 1-2 μέτρα κατά τη διάρκεια της καταιγίδας. Απαγορεύεται η πλεύση σε μικρά σκάφη κατά τη διάρκεια καταιγίδων.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.