Συνελήφθη άνδρας με μεθαμφεταμίνη στο Rawai

Rawai -

Ένας άνδρας συνελήφθη με χάπια μεθαμφεταμίνης στο Rawai του Mueang Phuket.

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Mueang Phuket κ. Pairoj Srilamun είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτό το Σαββατοκύριακο επιθεώρησαν το χωριό Tai Mai στο Rawai για το οποίο είχαν λάβει πολλές καταγγελίες ότι η περιοχή χρησιμοποιήθηκε από πολλούς χρήστες και εμπόρους ναρκωτικών.

Συνέλαβαν τον κ. Charin Bang Jark, 20 ετών. Του κατασχέθηκαν 20 χάπια μεθαμφεταμίνης. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Chalong και ο κ. Charin αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 με σκοπό να πουλήσει.

Ο ίδιος παραδέχτηκε την κατηγορία από την ώρα του Τύπου.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.